ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Enduro – 5ος γύρος – Γρεβενά - Πολύτιμο κράμα!!

198
 





Ο απόλυτα επιτυχημένος συνδυασμός, της εμπειρίας, της βαθειάς γνώσης των στελεχών της οργάνωσης και του φυσικού κάλους της περιοχής μαζί με την νεανική σπιρτάδα και μαχητικότητα των αθλητών, ήταν το χαρακτηριστικό του... ΔυτικόΜακεδονικού πρωταθληματικού αγώνα Enduro που έβγαλε ευχάριστα τους αθλητές, τις ομάδες, τους χορηγούς και τους θεατές από την καλοκαιρινή ραστώνη.
 
Η ΑΜΟΤΟΕ μαζί με τον ιστορικό και πρόσφατα ανανεωμένο ΜΟΓρεβενών, την εποχή που η στασιμότητα, οι ματαιώσεις και οι αναβολές είναι πλέον καθημερινότητα (λόγω της προβληματικής κατάστασης - 2 Βαλκανικές μοτοαθλητικές εκδηλώσεις ματαιώθηκαν στην χώρα μας τον Οκτώβριο) βρήκαν την βέλτιστη λύση στο έκτακτο πρόβλημα που «χτύπησε» αρχικά των 5ο αγώνα της χρονιάς αποδεικνύοντας το μεράκι, την θέληση και τις δυνατότητές τους..
 
Ετσι, 73 αγωνιζόμενοι από όλη την Ελλάδα απόλαυσαν έναν πραγματικό αγώνα Enduro, σε μια διαδρομή 62,5 χλμ που πραγματικά είχε τα πάντα:
  1. Εκκίνηση από το κεντρικό σημείο της πόλης αλλά και ασφαλή, επαναλαμβανόμενη διέλευση από αυτό.
  2. 2 καταπληκτικές ειδικές διαδρομές με την μια από αυτές να αγγίζει τα 8χλμ μήκους, αποτελούμενη από ρηχό ποταμάκι μέχρι ανηφοροκατηφόρες που έκοβαν ανάσες στους πάμπολλους θεατές που έσπευσαν.
  3. Απλή διαδρομή σε: διάσελα, δασικά σκιερά μονοπάτια, ρηχά ή και λίγο βαθύτερα ποταμάκια, ρεματιές, ανοικτά κομμάτια με άψογο χώμα, προκλητικά σκαρφαλώματα, όλα αυτά σε ένα τοπίο στα κοντινά περίχωρα των Γρεβενών που πραγματικά μάγεψε τους πάντες.
 
Στους λαμπρούς θεατές του αγώνα και ο ….ήλιος που παρακολούθησε ανελλιπώς της εξελίξεις «σπάζοντας τα νεύρα» της ΕΜΥ.
siafarikas
 
Αγωνιστικά, ο τοπικός ήρωας, ο Βασίλης Σιαφαρίκας (Honda) δικαίωσε τα προγνωστικά κερδίζοντας άνετα την κατηγορία Ε1 και την Γενική κατάταξη με τον νεοφερμένο στην Ε1, φοιτητή και συμπατριώτη του, τον Γιάννη Παυλίδη (Husqvarna) να τον ακολουθεί κοντά κλέβοντας εντυπώσεις αφού κράτησε τον φρεσκοβαμμένο με τα χρώματα της Suzuki Γιάννη Τρίγκα πίσω του.
Στην Ε2, ο Κώστας Κασκάνης (Honda) πήρε την πολυπόθητη πρώτη του νίκη φέτος μπροστά από τον πάντα χαμογελαστό Γιώργο Κοινωνά (Honda) που πάλεψε και περιόρισε τον Δημήτρη Τσακατσώνη (ΚΤΜ) στην 3η θέση.
42_dhmoy

Πρώτη φετινή νίκη και για τον εκπρόσωπο της Δ.Ελλάδος στην Ε3, τον Μιχάλη Τράτζα (Honda) και μάλιστα άνετα αφού ο Γιώργος Μανωλίδης (Husaberg) προβληματιζόταν από έναν ελαφρύ τραυματισμό ενώ ο Αντρέας Παραγιός (ΚΤΜ) δεν μπόρεσε να βρει τον ρυθμό του. Αισθητή η απουσία του πρωτοπόρου στην βαθμολογία Αδάμου Πράσσου (τραυματίας) που όμως παρακολούθησε τον αγώνα σαν θεατής με μεγάλο ενδιαφέρον.
Ο Αντώνης Δήμου (Honda), ο Χρήστος Παπαθεοδώρου (Kawasaki) και ο Θανάσης Τρίγκας (Honda) έδωσαν μια εκπληκτική μάχη στην κατηγορία των Νέων τερματίζοντας με αυτή την σειρά μεν, εναλλασσόμενοι στις νίκες των ειδικών διαδρομών δε!
Τρείς τερματισμοί μεν, τρείς νίκες όμως φέτος για τον Λαρισαίο Θανάση Γκαγκανάτσιο (ΚΤΜ) που δεν απειλήθηκε από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας των Βετεράνων Σπύρο Σταματόπουλο (Yamaha) όπως και αυτός από τον πανταχού παρόντα Μανώλη Νανάκο (BMW), ενώ στην κατηγορία B ο τοπικός Αχιλλέας Τάρας (Honda) «άρπαξε» την νίκη στα σημεία από τον Απόστολο Θαλή (ΚΤΜ) ο οποίος δεν απειλήθηκε από τον Πέτρο Γερόπουλο (ΚΤΜ).
 
Ραντεβού για όλους, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη στην Κοζάνη, στον δεύτερο διήμερο αγώνα φέτος. Ενας αγώνας που θα κλείσει την χρονιά αλλά και τους πολλούς αγωνιστικούς λογαριασμούς που παραμένουν ανοικτοί!
 
Πλήρη αποτελέσματα στο www.ironteam.gr/live, βαθμολογία στο www.amotoe.gr και εύσημα στην Maira San για τις φωτό!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου