ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Η νέα Skoda Octavia βρίσκεται στα σκαριά...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjsR6Olr2goSJ6vkdCzIEZhfPy9uN2Kqz6U3lgCOBqljaTQdDI77lCYv5Ipi1FcCHQB_nUg8xYlGsWGGDUQfd8JBUJJqlSq4B1qqScMG5FfXX-WcCpuNm_ZvCUh4rwxMbtYd7PBfzOdKwo/s1600/SKODA+OCTAVIA+2012_2.jpg 






Διέρρευσαν επιτέλους οι πρώτες - ψηφιακά επεξεργασμένες - φωτογραφίες του best seller της τσεχικής φόρμας Skoda Octavia 3ης γενεάς. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο που κρατάει την βασική σχεδιαστική φόρμα της εταιρείας εξελίσσοντάς την... Ο αέρας που αποπνέει δείχνει ιδιαίτερα δυναμικός και κομψός σε ένα συνοθύλευμα στιβαρότητας, διαχρονικότητας και τεχνολογίας.
Μπροστά η μάσκα δείχνει δυναμισμό και προσδίδει πολυτέλεια στο μεσαίο αυτοκίνητο ενώ πίσω αυτό που κάνει εντύπωση είναι οι κολόνες που θυμίζουν ολίγον τί από την σπορ πινελιά των Opel insignia. Η νέα Skoda Octavia θα είναι πιο μεγάλη σε μήκος αγγίζοντας τα 4,7 μέτρα μήκους και επομένως θα έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο που θα ξεπερνά τα 2,6 μέτρα αντανακλώντας σε τεράστιους - κατα παράδοση - χώρους εσωτερικά. Το πορτ-μπαγκάζ αναμένεται εξίσου μεγάλο με την τωρινή έκδοση με την διαφορά ότι τώρα πια θα υπάρχει και το πρωτοποριακό σύστημα twin-door που έχει εξελίξει η Skoda και έχει ήδη υιοθετήσει η Skoda Superb.
 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDxFqODqNhhG0UHtN6LftHFMf3cTaJNKQUOS208gHU8iWRRpCSq5A8AKPW3xSdQERU76c9_G-1j5Hfv3KtdLQRzm9JbmlUKUPE0j19T_MLrZJDjX_I8EWuYEgorwNjZqMVz-mMNjrRV50/s1600/SKODA+OCTAVIA+2012.jpg

Σε σχέση με τους κινητήρες η entry έκδοση θα είναι ο TSI 1,2lt των 105 ονομαστικών ίππων (124 δυναμομετρημένοι) και θα περιλαμβάνει όλη την υφιστάμενη γενιά κινητήρων τούρμπο άμεσου ψεκασμού με δημοφιλέστερη έκδοση αυτή των 1,4lt και 122 ίππων. Μελλοντικά θα υπάρξουν και ισχυρότερες εκδόσεις TSI 1,8lt και TSI 2,0lt που θα φθάνουν ή και θα ξεπερνούν τους 200 ίππους ανάλογα με την έκδοση. Η τεχνογνωσία και το στοκ σε κινητήρες της μητρικής Volkswagen πάντα είναι διαθέσιμα και προσαρμοστέα σε όλα τα νέα μοντέλου του ομίλου.
Όπως δείχνουν τα πράγματα το αυτοκίνητο δύσκολα θα βρει αντίπαλο στον στίβο των πωλήσεων με την διαφορά ότι λόγω της αύξησης των διαστάσεων εκεί που έπαιζε σε δύο κατηγορίες... (μικρομεσαία & μεσαία) τώρα πια κατατάσσεται στην μεσαία κατηγορία με κυριότερο αντίπαλο το Opel Insignia που τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης έχει σπάσει τα κοντέρ των πωλήσεων και αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος για οποιοδήποτε άλλο μοντέλο που λιμπίζεται την ηγετική θέση που κατέχει.
Από κει και πέρα ακόμα και η μητρική VW θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της - σε σχεδιαστικό τουλάχιστον επίπεδο - ούτως ώστε τα επόμενα Jetta και Passat να είναι εφάμιλλα και αντάξια της νέας Octavia δεδομένου ότι οι ισορροπίες μέσα στον όμιλο τείνουν να αλλάξουν με την Skoda να κερδίζει έδαφος στην μεσαία κατηγορία!!!
 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJ-Lx73zudK43WUB-t-hkb2kwKn2zERcIpucr6FxmYSjjVCQmQyZng3vWJ-mwkh1Py-w8iHJbP-WKHvcgySrLdXxUE6hcxF0vyC2KP3O7Nu_fI2ozhAtiWX5hxcHk1pUF1_m7MNqclY3w/s1600/SKODA+OCTAVIA+3.jpg

Ο χρόνος θα δείξει και φυσικά αυτό που μένει να δούμε είναι αν τελικά η Skoda βγάλει στην παραγωγή το μοντέλο με τα υπέροχα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που φανερώνουν οι ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες ή θα κάνει στροφή προς το κλασσικό μοτίβο που υιοθέτησε και με την ναυαρχίδα της (Superb) παρά τις αρχικές προθέσεις για μια λιγότερο συντηρητική εκδοχή του μοντέλου. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου