ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

UEFA: Η διαδρομή της μίζας ...


 






Έτοιμος να στοιχειοθετήσει τις καταγγελίες του για χρηματισμό τεσσάρων στελεχών της UEFA ώστε ο EURO 2012 να πάει σε Ουκρανία και Πολωνία, δηλώνει ο Σπύρος Μαραγκός, πρώην μέλος της Εκτελεστικής της ΚΟΠ.Ο Λεμεσιανός παράγοντες δεν σκοπεύει να ανταποκριθεί... τώρα στο κάλεσμα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, αλλά επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει τα όπλα του όταν κινηθεί επισήμως η διαδικασία (και όχι μέσω email όπως έγινα) ή αν παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση, όπως η UEFA αφήνει να διαρρεύσει.
Σύμφωνα με όσα λέει ο κ. Μαραγκός, υψηλά ιστάμενα στελέχη του Ουκρανικού ποδοσφαίρου έστειλαν 11,15 εκατ. ευρώ σε γραφείο μεγαλοδικηγόρου στη Λεμεσό, ώστε να επηρεάσει τέσσερις αξιωματούχους της UEFA. Ο κ. Μαραγκός φέρεται να έχει γνώση του θέματος από την πρώτη στιγμή. Τελικώς, Ουκρανία και Πολωνία κέρδισαν τη διοργάνωση του EURO 2012 με ψήφους 8-4, έναντι της Ιταλίας.
Η ΚΟΠ και η Πολωνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δηλώνουν άγνοια για όσα ο κ. Μαραγκός υποστηρίζει, ενώ οι Ουκρανοί δεν έχουν τοποθετηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου