VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

"Αδειάζει" η κυβέρνηση τον Πάγκαλο για τα βέλη του στις Ένοπλες Δυνάμεις...







Εκτεθειμένος βρίσκεται πλέον ο Θόδωρος Πάγκαλος για τις απαξιωτικές δηλώσεις του για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Σκληρή απάντηση έδωσε ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος στα όσα είπε τις προάλλες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνηση, Θεόδωρος Πάγκαλους... για τους ένστολους ότι είναι δημόσιοι υπάλληλοι και μάλιστα οι πλέον αντιπαραγωγικοί.Για τις Ένοπλες Δυνάμεις μιλάει ο αρμόδιος υπουργός διεμήνυσε ο κ. Βενιζέλος σπεύδοντας συγχρόνως να υπερασπιστεί και να συγχαρεί τις Ένοπλες Δυνάμεις για τον τρόπο που λειτουργούν. Χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δια του Συντάγματος εκφράζονται μέσω του υπουργού Άμυνας και πως η κυβέρνηση τιμά και στηρίζει όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.Μάλιστα, ο κ. Βενιζέλος έστειλε μήνυμα στους αξιωματικούς λέγοντας πως ο ελληνικός λαός περήφανος για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Εκτός από τον κ. Βενιζέλο, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης άδειασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος δήλωσε πως “σαφέστατα ο κ. Βενιζέλος είναι ο αρμόδιος υπουργός για την Εθνική Άμυνα”.
Εναντίον του κ. Πάγκαλου τάχθηκε και η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζοντας τα λόγια του κ. Πάγκαλου ως ανήκουστη απρέπεια και πρωτοφανή προσβολή προς τις ένοπλες δυνάμεις, ενώ ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε πως ευτυχώς ο κ. Βενιζέλος έβαλε τα πράγματα σε τάξη.
Πάντως, στους κόλπους των ενόπλων δυνάμεων επικρατεί οργή για τις απαξιωτικές δηλώσεις του κ. Πάγκαλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου