ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Σιάτιστα: Μπαράζ διαρρήξεων - "Τρύπωσαν" και σε σπίτι Αστυνομικού...








Σε κοινωνική μάστιγα εξελίσσονται οι διαρρήξεις σπιτιών στη Σιάτιστα και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς τα κρούσματα το τελευταίο διάστημα είναι πάρα πολλά. Στις περισσότερες των περιπτώσεων οι δράστες επιδεικνύουν «ιδιαίτερη αδυναμία» σε κοσμήματα,.. ενώ η προσφιλής τους μέθοδος είναι να μπαίνουν στα σπίτια από τις μπαλκονόπορτες. Είναι μάλιστα τόσο «επαγγελματίες» και η θρασύτητά τους περισσή, καθώς έφτασαν στο σημείο να «χτυπήσουν» ακόμη και το σπίτι εν ενεργεία αξιωματικού της αστυνομίας.
Το τελευταίο κρούσμα με λεία χρυσαφικά και χρυσές λίρες, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου, όταν οι επιτήδειοι δράστες μπήκαν από την μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα γνωστού ποδοσφαιριστή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σιάτιστας. Στο διαμέρισμα του πάνω ορόφου διαμένει ο αδερφός του θύματος, ο οποίος αρραβωνιάζονταν εκείνο το βράδυ. Μαζί με τη γυναίκα του επισκέφτηκε τον αδερφό του που μένει μαζί με τους γονείς του και στη συνέχεια βγήκαν έξω για διασκέδαση, οπότε οι διαρρήκτες βρήκαν ευκαιρία και μπήκαν στο σπίτι, από το οποίο «σήκωσαν» όλα τα κοσμήματα, αξίας περίπου 25.000 ευρώ, καθώς και 30 λίρες.
Το εντυπωσιακό είναι ότι οι διαρρήκτες δεν δρουν απλώς «κάτω από τη μύτη της αστυνομίας», αλλά «χτυπούν» τα σπίτια των ίδιων των αστυνομικών. Το μπαράζ των πρόσφατων διαρρήξεων άρχισε στο τέλος του καλοκαιριού, οπότε οι αδίστακτοι δράστες «διείσδυσαν» στο σπίτι του πρώην διοικητή του Α.Τ. Σιάτιστας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες βρήκαν σε κομοδίνο σφαίρες του υπηρεσιακού περίστροφου του αστυνομικού, τις οποίες ευτυχώς δεν πείραξαν. Βεβαίως, θα μπορούσαν ίσως να βρουν το υπηρεσιακό περίστροφο και να το κλέψουν, οπότε τα πράγματα θα ήταν πολύ σοβαρότερα.
Μία εβδομάδα πριν από την διάρρηξη στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι δημότη της Σιάτιστας, φεύγοντας με λεία 700 ευρώ.
Έναν μήνα νωρίτερα «χτύπησαν» το σπίτι καθηγήτριας στη Σιάτιστα, από το οποίο έκλεψαν κοσμήματα αξίας 6.000-7.000 ευρώ.
Της διάρρηξης του σπιτιού της καθηγήτριας είχε προηγηθεί ληστεία σε βάρος επιχειρηματία από την Γαλατινή, πριν από περίπου έναν μήνα. Ο εν λόγω επιχειρηματίας έκανε ανάληψη χρημάτων από την Εθνική Τράπεζα Σιάτιστας, προκειμένου να πληρώσει το προσωπικό. Μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε για τη Γαλατινή. Στάθμευσε το αυτοκίνητο μπροστά στο σπίτι, το κλείδωσε και μπήκε στο σπίτι. Τότε τρία άγνωστα άτομα έδρασαν σε χρόνο ρεκόρ. Έσπασαν τα παμπρίζ του αυτοκινήτου, πήραν την τσάντα με περίπου 40.000 ευρώ και έγιναν καπνός.
Βεβαίως, οι διαρρήξεις δεν περιορίζονται μόνο στην περιοχή της Σιάτιστας και της Γαλατινής, αλλά επεκτείνονται και στο άνω Βόιο, αφού πρόσφατα σημειώθηκαν δύο κρούσματα και στη Νεάπολη.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ
Εφημερίδα Πτολεμαίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου