ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Αποσύρθηκε η διάταξη για τη διαγραφή χρεών προς το δημόσιο...







Απέσυρε ο υπουργός Οικονομικών τη διάταξη του πολυνομοσχεδίου που προέβλεπε τη διαγραφή χρεών προς το δημόσιο ύψους 24 δισ. ευρώ. «Αυτό που θέλαμε να κάνουμε – αιτιολόγησε ο κ. Παπακωνσταντίνου - είναι ένα πλαίσιο για να γίνεται συντεταγμένα η διαγραφή... χρεών που ανεπίδεκτα είσπραξης.» «Κανενός το χρέος δεν επιθυμούμε να διαγράψουμε αλλά και η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ένα μηχανισμό διαγραφής χρεών, όπως όλες οι χώρες», πρόσθεσε ο υπουργός και δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει τη σχετική ρύθμιση σε επόμενο νομοσχέδιο. Εν τω μεταξύ πάντως προανήγγειλε ότι το Υπουργείο Οικονομικών θα δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο τη λίστα όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλετών του δημοσίου.
Την ίδια σε υψηλούς τόνους και υπό την κριτική σύσσωμης της αντιπολίτευσης συνεχίζεται στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου που επιφέρει αλλαγές σε εργασιακά ζητήματα, στις ΔΕΚΟ και στα φορολογικά.
Οι τόνοι ανέβηκαν με την έναρξη της συνεδρίασης και με αφορμή τη διαδικασία του κατεπείγοντος με την οποία εισήχθη το νομοσχέδιο. «Δεν είναι δυνατόν από το 1974 να έχουν ψηφιστεί 18 νομοσχέδια με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και μόνο σε ένα χρόνο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να έχει ψηφίσει επτά νομοσχέδια με αυτή τη διαδικασία», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης.
«Σε δύο μέρες η Κυβέρνηση καταστρέφει τη ζωή της εργατικής τάξης και των εργαζομένων» τόνισε ο Θανάσης Παφίλης από το ΚΚΕ, ενώ ο Αστέριος Ροντούλης από το ΛΑ.Ο.Σ. απέδωσε τη σπουδή στην κυβερνητική αδράνεια.
Για γυμνό, ωμό και κυνικό πραξικόπημα έκανε λόγο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από το ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο ανεξάρτητος Φώτης Κουβέλης μίλησε για φίμωση της Βουλής.
«Δεν μπορεί να μιλά ο «δοτός» του ΔΝΤ στη Βουλή και να μην μπορούν να μιλάνε οι βουλευτές», παρατήρησε η ανεξάρτητη Σοφία Σακοράφα, σχολιάζοντας το γεγονός ότι οι ανεξάρτητοι πρέπει να ορίσουν εκπρόσωπό τους και δεν μπορούν να τοποθετηθούν όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου