ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ 1-1 - Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με την φωτιά και... κάηκε στο 89' καθώς η Κλαμπ Μπριζ ισοφάρισε και έκανε πιο δύσκολο το έργο της πρόκρισης του Δικεφάλου...(Δείτε τα Γκόλ)






Με το γνωστό και επιτυχημένο 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Μάκης Χάβος. Την εστία του ΠΑΟΚ υπερασπίστηκε ο Κρέσιτς, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Τσιρίλο και Κοντρέρας, αριστερά έπαιξε ο Σακελλαρίου και δεξιά ο Ζουέλα. Αμυντικά χαφ ήταν οι Πάμπλο... Γκαρσία και Βιτόλο, η τριάδα μπροστά απαρτιζόταν από τους Φωτάκη (δεξιά), Βιεϊρίνια (αριστερά), Ίβιτς (κέντρο), ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Σαλπιγγίδης.
Ίδιο σύστημα επέλεξε και ο τεχνικός της Κλαμπ Μπριζ. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Στίινεν, στην άμυνα έπαιξαν οι Βαν Ντερ Χέιντεν (δεξιά), Βερμιούλεν (αριστερά), Ντονκ και Βαν Γκάσισετζεμ (σέντερ μπακ). Αμυντικά χαφ ήταν ο Μπλοντέλ και ο Σίμαες, δεξιά έπαιξε ο Γκέραερτς, αριστερά ο Πέρισιτς, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ακπάλα ήταν ο Σκέποβιτς.
Παρά το γεγονός πως στην Τούμπα υπήρχε μια άνευ λόγου... παγωμάρα στα πρώτα λεπτά, οι παίκτες του Μάκη Χάβου μπήκαν δυνατά και είχαν μια καλή ευκαιρία να ανοίξουν από νωρίς το σκορ. Στο 3', ο Πάμπλο Γκαρσία εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και ανάγκασε τον Στάινεν να διώξει σε κόρνερ.
Η καλή αρχή του ΠΑΟΚ δεν είχε και συνέχεια, αφού οι Βέλγοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και ο ρυθμός του ματς ήταν γενικά κακός. Τα υπόλοιπα λεπτά πέρασαν δίχως ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού οι δύο ομάδες έκαναν διαγωνισμό λαθών κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Τόσο ο Δικέφαλος, όσο και η Μπριζ δεν έμοιαζαν ικανοί να παίξουν ποδόσφαιρο, η κερκίδα ακολούθησε τον πεσμένο ρυθμό του ματς και ήταν φανερό πως αν κάποια ομάδα πετύχαινε γκολ, θα τα κατάφερνε από προσωπική ενέργεια ή από ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας.

Ο Βιεϊρίνια έδειξε τον δρόμο με γκολάρα (1-0)
Τελικά στο 25' είδαμε να ισχύει το πρώτο σενάριο, αφού ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με εξαιρετική ενέργεια και ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Βέλγων και ξεσήκωσε την Τούμπα, δίνοντας παράλληλα σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.
Το γκολ του Πορτογάλλου άσου του ΠΑΟΚ δεν άλλαξε πάντως την εικόνα του ματς, αφού ούτε οι γηπεδούχοι έδειχναν να ανεβαίνουν ψυχολογικά, ούτε οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να μπορούν να αντιδράσουν και να ζητήσουν κάτι καλύτερο.
 
Έτσι λοιπόν, τα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, πέρασαν με αρκετή... δυσκολία και δίχως να δούμε κάποια σημαντική φάση. Μοναδική εξαίρεση ήταν το παραλίγο αυτογκόλ του Ντονκ στο 38', όμως τελικά το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο του... ύπνου
Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να παίζουν το... κρυφτούλι και τα λεπτά να περνούν δίχως να βλέπουμε ποδόσφαιρο. Οι Βέλγοι βέβαια μπήκαν πιο αποφασισμένοι και προσπάθησαν να απειλήσουν τον ΠΑΟΚ, που με την σειρά του έδειχνε να οπισθοχωρεί, χωρίς λόγο
Στο 49' μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση μπροστά από την εστία του Κρέσιτς, όμως το σουτ του Γκέρερτς, κόντραρε στον πεσμένο Βιτόλο και κατέληξε κόρνερ.

Παρά την μέτρια εμφάνιση, οι παίκτες του Δικεφάλου κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποιες καλές φάσεις, όπως το πλασέ του Σαλπιγγίδη μέσα από την περιοχή στο 63' που όμως κατέληξε άουτ.
Από 'κει και πέρα τα λεπτά περνούσαν βασανιστικά, τόσο για τους φιλάθλους που ήταν στην Τούμπα, όσο και γι' αυτούς που παρακολουθούσαν το ματς με περίσσια υπομονή, αφού παιχνίδι δεν είδαμε καθόλου και το θέαμα ήταν τραγικότατο.
Το μοναδικό αξιοσημείωτο στα επόμενα λεπτά, ήταν ο τραυματισμός του Ντονκ και το γεγονός πως ο προπονητής της Μπριζ είχε κάνει όλες τις αλλαγές και έτσι οι Βέλγοι έπαιζαν με 10 παίκτες. Και φυσικά η είσοδος του ταλαντούχου Αθανασιάδη, που... ξύπνησε κάπως την Τούμπα.
Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι; Ο Φωτάκης είχε την ευκαιρία στο 87ο λεπτό, να "κλειδώσει" το τρίποντο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο των Βέλγων.

Ο Στσέποβιτς έκανε την ζημιά (1-1)
Και εκεί που όλα έμοιαζαν πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει εύκολα ή δύσκολα το τρίποντο, ο Στσέποβιτς σκόραρε στο 89' και "πάγωσε" την Τούμπα. Ο άσος της Κλαμπ Μπριζ με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Κρέσιτς και χάλασε την γιορτή των γηπεδούχων, που έπαιξαν με την φωτιά και το πλήρωσαν.
Η βαθμολογία του 4ου ομίλου
Βιγιαρεάλ 9 6-4
ΠΑΟΚ 8 4-3
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 7 4-4
Κλαμπ Μπριζ 2 2-6

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Μαρκ Κόρτνεϊ

Βοηθοί: Πολ Μαν, Τζον ΜακΝτάουελ

Τέταρτος: Άρνολντ Χάντερ

Βοηθοί περιοχής: Άλαν Μπλακ, Ρέιμοντ Κράνγκλ

Κίτρινες κάρτες: 33' Βιτόλο, 58' Ζουέλα, 65' Τσιρίλο / 43' Σίμεϊς, 55' Γκέρερτς, 56' Βερμιούλεν, 92' Οντζίντζα

Κόκκινες καρτες: -

Γκολ: 25' Βιεϊρίνια / 89' Στσέποβιτς
 
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Ζουέλα, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σακελλαρίου, Βιτόλο, Πάμπλο Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (72' Ελ Ζαρ), Σαλπιγγίδης (82' Αθανασιάδης).

Μπριζ: Στάινεν, Βερμιούλεν (71' Οντίντζα), Ντονκ, Βαν Γκάισεγχεμ, Βαν ντερ Χέιντεν, Μπλοντέλ, Σίμεϊς, Γκέρερτς, Πέρισιτς (62' Βιλφρέντ Νταλμά), Στσέποβιτς, Ακπάλα (62' Ντιράρ).
Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου