ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

15 εκ. ευρώ για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης από το ΕΣΠΑ...










Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κίρκος υπέγραψε την απόφαση ένταξης του έργου «Κτίριο βιβλιοθήκης και εκθεσιακού χώρου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης» στον άξονα 8 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής στην Περιφέρεια... Δυτικής Μακεδονίας» και στη Θεματική Προτεραιότητα 59 «Ανάπτυξη Πολιτιστικών Υποδομών», του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μακεδονίας - Θράκης 2007 -2013» από το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς. (Ε.Σ.Π.Α.), προϋπολογισμού: 15.000.000,00.
Συγκεκριμένα σε οικόπεδο που σήμερα βρίσκονται οι αποθήκες του Γεωργικού Συνεταιρισμού Σερβίων και Κοζάνης, θα αναπτυχθεί ένα σύνθετο κτιριακό συγκρότημα στέγασης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και Εκθεσιακός χώρος. Οι δύο λειτουργικές ενότητες θα είναι αυτόνομες μεταξύ τους, ενώ ο εκθεσιακός χώρος θα είναι ανεξάρτητος στεγάζοντας και αναδεικνύοντας το σημαντικότατο υφιστάμενο αρχείο. 
 Παράλληλα με μουσειολογική έρευνα που εκπονείται ήδη, πρόκειται να τεκμηριωθεί ο μοναδικός πολιτιστικός ρόλος που διαδραμάτισε η πόλη της Κοζάνης στην ευρύτερη περιοχή κατά το άμεσο και απώτερο παρελθόν. Το συνολικό εμβαδό για το νέο κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης θα είναι 2,720 m2.


ΥΓ ΑΕΤΟΥ: Γιατί τέτοια βιασύνη; Αύριο ο Γενικός κ.Κίρκος θα μας αφήσει (μακάρι) για πάντα. Τι φοβάται; 

1 σχόλιο:

  1. Σ αυτο το προγραμμα ειχε βαλει ο Φωλιας τα λεφτα για το πνευματικο συστημα αποκομιδης η κανω λαθος?Μας τα πηραν ολα οι Κοζανητες.Τελικα μαλλον ενας Φωλιας μας εληψε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή