ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010








Καταργήσεις χιλιάδων δημοτικών επιχειρήσεων, αλλα και μείωση των θέσεων για συμβασιούχους, φέρνει η εφαρμογή του Καλλικράτη στην τοπική αυτοδιοίκηση από την 1η Ιανουαρίου. Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου και οι 325 νέοι Καλλικράτειοι... δήμοι θα πρέπει να προχωρήσουν στην κατάργηση ή συγχώνευση 6.000 σήμερα Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και δημοτικών επιχειρήσεων, ώστε να παραμείνουν το πολύ 2.000.Αυτό, καθώς ο κάθε δήμος θα δικαιούται να διατηρεί μία μόνο κοινωφελή επιχείρηση και ένα ΝΠΔΔ, που μπορεί για παράδειγμα να είναι ένας βρεφονηπιακός σταθμός.Από την κατάργηση αυτή θα περιοριστούν για το 2011 οι θέσεις συμβασιούχων που θα εργαστούν στους δήμους κατά 1.350 και θα πέσουν συνολικά στις 7.650, από 9.000 που είχαν εγκριθεί εφέτος.
Με αφορμή το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα με τις 250 παράνομες χωματερές και τον κίνδυνο επιβολής προστίμων από την ΕΕ, ο υπουργός Εσωτερικών ξεκαθάρισε την Τρίτη ότι θα υπάρξει ρύθμιση.
Όπως είπε ο Γιάννης Ραγκούσης, όσοι δήμαρχοι δεν φροντίσουν να κλείσουν μέχρι τα μέσα του νέου χρόνου τις ανεξέλεγκτες χωματέρες στην περιοχή τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα που θα αντιστοιχούν σε αφαίρεση χρηματικών πόσων από τα ταμεία των δήμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου