ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Προφυλακίστηκε ο 34χρονος με τις Porche που διακινούσε ναρκωτικά σε επωνύμους - Μήνυση κατέθεσε η Μαρίνα Τσιντικίδου σε όλα τα blogs που την ...ενέπλεξαν








Προφυλακίστηκε 34χρονος που διακινούσε ναρκωτικά σε επωνύμους που φέρεται ως ο εγκέφαλος εννιαμελούς σπείρας διακίνησης ναρκωτικών σε γνωστά πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ. Για την υπόθεση έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου... περί ναρκωτικών, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ενώ ως μέλη του κυκλώματος φέρονται, έως στιγμής, οκτώ Έλληνες και ένας Γάλλος υπήκοος.
Ο 34χρονος συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να πουλήσει ποσότητα κοκαΐνης σε δύο άλλα άτομα που πλέον είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση. Η Δίωξη Ναρκωτικών είχε πληροφορίες για τη δράση της ομάδας και είχε προχωρήσει σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου συγκεκριμένων προσώπων από τις 21 Σεπτεμβρίου έως και τις 17 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας από τις παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών προκύπτουν πλήρη στοιχεία για περίπου 50 πρόσωπα, για πολλά από τα οποία αναμένεται τις επόμενες ημέρες να σχηματιστούν ξεχωριστές δικογραφίες.
Ο 34χρονος έμπορος αυτοκινήτων αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι είναι από 15 ετών χρήστης ναρκωτικών και ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της ανακρίτριας, ο 34χρονος κατονόμασε Αλβανό υπήκοο, του οποίου έδωσε τα πλήρη στοιχεία, ως τον εγκέφαλο της ομάδας. Υπέδειξε μάλιστα και αποθήκη, που βρίσκεται στο Παγκράτι, όπου όπως υποστηρίζει πήγαινε για να παραλάβει τα ναρκωτικά.
Για την υπόθεση έχουν ήδη απολογηθεί δύο ακόμη κατηγορούμενοι, οι οποίοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι, καθώς αντιμετώπιζαν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος. Αύριο αναμένεται να απολογηθούν οι υπόλοιποι έξι της ομάδας.
Μήνυση από την κα Τσιντικίδου...
Το γνωστό μοντέλο εξαπέλυσε επίθεση σε όσους έμπλεξαν το όνομά της με υπόθεση νατρκωτικών... Στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει μήνυση σε όλα τα blogs, που έμπλεξαν το όνομά της σε υπόθεση που είχε σχέση με ναρκωτικά, βρέθηκε σήμερα η Μαρίνα Τσιντικίδου.
Εμφανώς ψυχικά ταλαιπωρημένη και συγχυσμένη με όλα αυτά που έχουν ακουστεί γύρω από το όνομά του, το γνωστό μοντέλο πήγε σήμερα το πρωί στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση “σε όσους αναπαρήγαγαν αυτήν την υποτιθέμενη είδηση, ότι δηλαδή ήταν πελάτισσα του κυκλώματος που μοίραζε ναρκωτικά σε γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ και σε επιχειρηματίες”
Όπως είπε η ίδια στην κάμερα του STAR, φορώντας μαύρα γυαλιά, θεωρεί αλητεία αυτό που έγινε. “Εγώ το θεωρώ αλητεία. Είναι αλήτες, όσοι ανώνυμα γράφουν ο,τιδήποτε θέλουν για τον οποιονδήποτε. Δεν μπορείς να λες ό,τι θέλεις. Στο τέλος θα το πληρώσεις”, είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Τσιντικίδου.
Το γνωστό μοντέλο δήλωσε ότι κατέθεσε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση. “Με παίρνουν γνωστοί και φίλοι και με ρωτούν αν όλα είναι καλά. Η οικογένειά μου γνωρίζει την αλήθεια, αλλά ο περίγυρος;”, είπε και τόνισε: “Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Πολλές φορές με έχουν πειράξει αυτά που έχουν γραφτεί, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό”.
Η ίδια δήλωσε άγνοια για το πώς ενεπλάκη το όνομά της σε αυτήν την υπόθεση του βρώμικου κυκλώματος που είχε απλώσει τα πλοκάμια του παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου