ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Υπέγραψαν τελικά οι 8 εργαζόμενοι στη Βασιλίτσα









Μόλις σήμερα μας ενημέρωσαν κάποιοι εκ των μονίμων πλέον εργαζομένων στο φορέα του Χιονοδρομικού Κέντρου, ότι την προηγούμενη Παρασκευή ορκίστηκαν και αναλαμβάνουν κανονικά καθήκοντα στη Βασιλίτσα. Είναι αυτονόητο να κατέβουν από την πρώτη σελίδα του ΑΕΤΟΥ... η Δημοσκόπηση που έτρεχε το μπλοκ μας και που τα αποτελέσματά της δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά για τον βουλευτή μας. Τώρα τι σχέση- ευθύνη θα μπορούσε να έχει η ΝΔ, ο Κουπτσίδης ή ακόμη και ο ΑΕΤΟΣ με την μη μονιμοποίηση των εργαζομένων, (εννοείται καμία),  αλλά παρ όλα αυτά κάποιοι ή ως άσχετοι ή ακόμα και χαριτολογώντας επέλεξαν... Κατέβηκε επίσης και η ανάρτηση (από την πρώτη σελίδα) :Τι γίνεται στη Βασιλίτσα;
Ο Φορέας πάντως θα μπορούσε να μας είχε ενημερώσει, αφού ο Βουλευτής μας, έχει πάψει από καιρό να το κάνει. Ας είναι.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και καλό έργο στα ορεινά.

6 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Αετέ,

    Κατ'αρχην κατα την άποψή μου ο βουλευτής έχει κάθε λόγο να μη σας ενημερώνει. Εστε bloggers και μάλιστα οχι αντικειμενικοί. Σχετικά με την δημοσκόπησή σας, αυτοαναιρέιστε! Όταν θέτετε ένα ερώτημα και κατακρίνετε τις πιθανές απαντήσεις (που εσεις οι ιδιοι θεσατε!) εκτος απο μια, επιτρέψτε μου να διατηρώ τις αμφιβολιες μου για το αν ενημερωνετε ή απλα ασκησειτε πολιτικη εις βαρος καποιων προσωπων και εις οφελος καποιον αλλων. Ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο να υποτιματε αυτους που εξέφρασαν γνώμη διαφορετικη απο τη δικη σας. Ευτυχως ετσι δειχνετε τι επιδιωκετε μεσα απο αυτο το blog.Επειδή απ'οτι φαινεται δεν το γνωρίζετε, το Χ.Κ. Βασιλίτασς ανήκει στην Νομαρχία Γρεβενών και όχι στο Βουλευτη. Θα έπρεπε λοιπον αν ήσασταν εκγυρο Μ.Μ.Ε. να αναζητησετε τις ευθυνες απο ό,που και αν προκυπτουν και να βλεπετε λιγο πιο περα απο τον στενο σας πολιτικο οπαδισμό.

    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε(!!!), η... αυτοκριτική που κάνεις για οπαδισμό δεν μας αγγίζει. Σου πάει όμως.. γάντι. Δυστυχώς ανήκεις στους άσχετους που γραφούμε πιο πάνω, αφού Κυβέρνηση δεν είναι ούτε η ΝΔ, ούτε ο Κουπτσίδης πόσο μάλλον ο ΑΕΤΟΣ... Λίγο χιούμορ πάντως δεν κάνει κακό.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΝΗΚΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αιτέ απο τη στιγμή που κάνεις γκάλοπ και έχεις προεπιλεγμένες απαντήσεις,είναι φυσικό και επόμενο να απαντηθούν όλες!Επιπλέον ο καθείς για το δικό του κριτήριο μπορεί να επιλέξει όποια απάντηση κρίνει πως τον εκφράζει.Διαφορετικά ποιός ο λόγος να δίνεις τόσες πιθανές απαντήσεις?Βάλε μια και καλή φταίει ο Βουλεύτης και τέλος.Αφού στην τελική αυτόν μας υποδυκνείεις.
    Και θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα φίλο πως ο βουλευτής δεν έχει κανένα μα κανένα λόγο να σε ενημερώσει,διότι δεν αποτελείς επίσημο ΜΟΥ ΜΟΥ Ε.Τώρα αν εσύ ήθελες ενημέρωση απο τον κ.Χαντάβα ε ας πήγαινες μέχρι το πολιτικό του γράφειο να τον ρωτήσεις κατ ιδίαν.
    Κλείνωντας να σου επισημάνω πως και εγω ανήκω στους άσχετους (κατ εσέ όμως),που ψήφισαν με αίσθημα ασχετοσύνης και μεγάλης διάθεσης αστεισμού.Έτσι λοιπόν λίγο χιούμορ δε θα έβλαπτε και σε σένα.
    Καλά Χριστούγεννα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Αετέ,

    Κατ'αρχην η ΑΥΤΟκριτκή μου προφανώς και δεν σας αγγίζει καθώς αφορά τον εαυτό μου! Εγώ πάντως εκανα κριτική. Λυπάμαι πάντως που παραδέχεστε οτι η καλοπροαίρετη κριτική ενος καθημερινού σας αναγνώστη δεν σας αγγίζει. Μπορεί να με κατατάσεις στους "άσχετους", αλλά τουλάχιστον γνωρίζω από ποιούς πρέπει να αναζητήσω ευθύνες.

    Καλές Γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΕΤΕ, εαν δεν ησασταν εσείς, ακόμα θα περιμεναν. Τελικα κανεις καλη δουλεια. Σ ευχαριστουμε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή