VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

AGB: Η επίθεση της Μενεγάκη φέρνει ανατροπές - Το «Master Chef» κέρδισε τα νούμερα αλλά άρχισε… τα νούμερα












Χθες λοιπόν, πρώτη μέρα του Δεκέμβρη ήρθε η ανατροπή στα όσα συμβαίνουν τους δύο τελευταίους μήνες στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Η Ελένη Μενεγάκη με τη Χρύσα Ρώπα στο πλατό της εκπομπής της κατάφερε να περάσει δεύτερη στο γενικό σύνολο τηλεθέασης αλλά... και πρώτη στο δυναμικό κοινό. Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο το «Πρωινό Mou» στο MEGA έκανε μέσο όρο 21,2 ενώ ο «Καφές με την Ελένη» έφτασε στο 19,1 ξεπερνώντας το «10 με 1 Μαζί» που σημείωσε 17,9.
Στο δυναμικό κοινό όμως η Ελένη Μενεγάκη τερμάτισε πρώτη φουσκώνοντας τον «Καφέ» της στο 25,4 έναντι 23,4 του ««Πρωινού Mou» και 13,5 του «10 με 1 Μαζί».
Το αν η Ελένη αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή της ή είναι μία… τυχαία ανάκαμψη στις τηλεθεάσεις της εκπομπής της θα φανεί τις επόμενες μέρες. Αυτό όμως που πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι οι «μονομάχοι» είναι ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι οι τηλεθεατές επιλέγουν καθημερινά το τι θα δουν χωρίς να μένουν καρφωμένοι σε ένα πρόγραμμα. Οπότε πρέπει να κάνουν καλές εκπομπές αλλιώς θα βλέπουν τα νούμερα τηλεθέασής τους να ανεβοκατεβαίνουν.
Συγκεκριμένα λοιπόν, οι τηλεθεάσεις των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:


ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ Γενικό σύνολο Δυναμικό κοινό
ΠΡΩΙΝΟ MOU - MEGA 21,2 23,4
ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ - ALPHA 19,1 25,4
10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ - ANT1 17,9 13,5
Πάμε όμως να δούμε τι μαγείρεψε το ριάλιτι στους πίνακες τηλεθέασης της AGB. Για ακόμα μία μέρα το «Master Chef» κατάφερε να βγει πρώτο στη ζώνη του prime time ψήνοντας την παρέα του ΑΝΤ1.
Συγκεκριμένα το ριάλιτι του MEGA έκανε μέσο όρο 28.3 στο γενικό σύνολο ενώ η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ράδιο Αρβύλα» έμεινε στο 25.6. Μάλιστα στο δυναμικό κοινό ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του σημείωσαν υψηλότερο μέσο όρο αφού παρέμειναν στο τηλεοπτικό τοπίο για 40 περίπου λεπτά μετά το τέλος του «Master Chef» θέλοντας να ανεβάσουν ανενόχλητοι τις τηλεθεάσεις τους. Και τα κατάφεραν με μικρή διαφορά αφού σημείωσαν μέσο όρο 33 έναντι 32,4 του ριάλιτι μαγειρικής. Στην τρίτη θέση της κατάταξης βρέθηκε το ριάλιτι του ALPHA. Παρά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που παρέδωσε ο Λαζόπουλος, ο «Big Brother» έπεσε στα συνήθη χαμηλά νούμερά του, σημειώνοντας 14,9 στο γενικό σύνολο και 13,8 στο δυναμικό κοινό.

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ Γενικό σύνολο Νεανικό κοινό
MASTER CHEF - MEGA 28,3 32,4
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - ANT1 25,6 33
BIG BROTHER - ALPHA 14,9 13,8
Γρηγόρης Μελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου