ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ο Καιρός: Θυελλώδεις νοτιάδες και υψηλές θερμοκρασίες









Υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Τετάρτη . Κατά τα άλλα αραιές νεφώσεις αναμένουμε στις περισσότερες περιοχές της χώρας οι οποίες στα βορειοδυτικά από τις μεσημεριανές και μετά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν... τοπικές βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα σε ηπειρωτικές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Οι μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοήσουν και πάλι την μεταφορά Αφρικανικής σκόνης κυρίως σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας χώρας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 9 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 13 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη αλλά στα βόρεια παράλια του νησιού η μέγιστη θα αγγίξει τους 29 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις 8 μπ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με εξασθένηση τη νύχτα.
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.
Αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 17 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου