ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Κοζανίτη Γιατρού στη Θεσσαλονίκη - Τον σκότωσε η πρώην σύζυγός του μαζί με τον αρραβωνιαστικό της...







Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 48χρονου ψυχίατρου από την Κοζάνη, καθώς όπως αποφάνθηκαν οι αστυνομικές αρχές Θεσσαλονίκης, τον άτυχο γιατρό σκότωσε η πρώην σύζυγός του και ο αρραβωνιαστικός της. Να σημειωθεί ότι ο Κ.Ζ... δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 14 Δεκεμβρίου. Ο δολοφονηθείς βρέθηκε κατακρεουργημένος με 14 μαχαιριές, στη συμβολή των οδών Στρωμνίτσης και Αδαμαντίου Κοράη στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, έξω από το αυτοκίνητό του. Στην εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος οδήγησε η μαρτυρία του μοναδικού μάρτυρα που είδε το πτώμα στο συγκεκριμένο σημείο εκείνο το μοιραίο βράδυ. Ο άνδρας που είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του για ένα τσιγάρο, είδε έναν άνδρα πεσμένο δίπλα από την πόρτα ενός αυτοκινήτου και μία μελαμψή γυναίκα από πάνω του να τον κοιτάζει. Αυτό που προξένησε εντύπωση και κατέθεσε στην αστυνομία ο μάρτυρας, ήταν ότι η γυναίκα ούτε κάλεσε σε βοήθεια ούτε προσπάθησε να βοηθήσει τον άνδρα που ήταν πεσμένος.
Η μαρτυρία αυτή έστρεψε τις υποψίες στην αλλοδαπή πρώην γυναίκα του θύματος, αν και υπήρχε η εντύπωση ότι είχε φύγει από την Ελλάδα και βρισκόταν στην πατρίδα της. Όμως επέστρεψε στην Ελλάδα και παρέμενε παράνομα, ενώ στο μεταξύ αρραβωνιάστηκε με έναν 27χρονο που εργάζεται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Κατόπιν πολυήμερων ερευνών, οι αστυνομικές αρχές βρήκαν την κουβανέζα και τον αρραβωνιαστικό της, σε σπίτι που διέμεναν επί της οδού Μοναστηρίου. Η 27χρονη αλλοδαπή ομολόγησε την ειδεχθή πράξη της, ενώ κατονόμασε και τον συνεργό αρραβωνιαστικό της.
Το χρονικό του προμελετημένου εγκλήματος, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι το παρακάτω:
Η 27χρονη ζήτησε να συναντηθεί με τον πρώην σύζυγό της το μοιραίο βράδυ της 14ης Δεκεμβρίου. Μπήκε στο αυτοκίνητό του και άρχισε να συζητά μαζί του το θέμα της επιμέλειας του παιδιού.
Το αυτοκίνητο του ψυχίατρου το παρακολουθούσε από απόσταση με το δικό του αυτοκίνητο ο 27χρονος αρραβωνιαστικός της Κουβανέζας.
Όταν το θύμα στάθμευσε στη συμβολή των προαναφερόμενων δρόμων, ο 27χρονος βγήκε από το όχημά του, εισέβαλε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του γιατρού και άρχισε να τον χτυπά μανιωδώς με μαχαίρι.
Η μανία του δράστη ήταν τόσο μεγάλη, καθώς ακόμη και την ώρα που το θύμα προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο για να γλιτώσει, τον πρόλαβε και του επέφερε τις τελειωτικές μαχαιριές, αν και ο άτυχος γιατρός ήταν πεσμένος δίπλα στην ανοιχτή πόρτα του οχήματος.
Οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο από το ζευγάρι, αφού ο 27χρονος κατά την ώρα της επίθεσης φορούσε γάντια και κουκούλα, ενώ βεβαίως ήταν οπλισμένος με μαχαίρι.
Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με τις βαρύτατες κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Χρήστος Βήττας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου