ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Εντοπίστηκε γιάφκα τρομοκρατών στη Ν.Σμύρνη - Συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία... - Εισβολή αστυνομικών στη φοιτητική εστία στη Θεσσαλονίκη...










Δεν έχει γίνει ακόμα επισήμως γνωστό το όνομα της τρομοκρατικής οργάνωσης της οποίας η γιάφκα και ο οπλισμός ανακαλύφτηκε πριν από λίγο σε υπόγειο γκαράζ διόροφου κτίσματος στην οδό Καισαρείας στη Ν.Σμύρνη, όμως οι πρώτες διαρροές... από την αστυνομία κάνουν λόγο για διασύνδεση τόσο της Σέχτας Επαναστατών όσο και για τη Συνωμοσία πυρήνων της Φωτιάς.
Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές καθώς ερευνάται εξονυχιστικά στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών όπου μεταφέρθηκε ο οπλισμός που βρέθηκε σε γκαράζ στη Ν.Σμύρνη επί της οδού Καισαρείας όπως και ο ρόλος των 4 συλληφθέντων,οι 2 από τους οποίους ήταν ένοπλοι..Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε οι αστυνομικοί ψάχνουν εαν ο οπλισμός που βρέθηκε είχε χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία του αξιωματικού της αντιτρομοκρατικής Ν.Σάββα τον Ιούνιο του 2008 αλλά και στη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.
Όπως διαρρέεται από αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο εικονοζόμενος Γρηγόρης Τσιρώνης,ο οποίος καταζητείτο ως ο ληστής με τα μαύρα.

Ο καταζητούμενος Γρ. Τσιρώνης. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο καταζητούμενος Γρ. Τσιρώνης. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές κατά δεκάδες γίνονται αυτή τη στιγμή προσαγωγές ατόμων που κινούνται στο χώρο των Εξαρχείων ενώ πριν από λίγο έγινε γνωστό πως τα όπλα που βρέθηκαν στο γκαράζ στη Ν.Σμύρνη απεικονίζονταν στη προκήρυξη της οργάνωσης που είχε σταλεί στα ΝΕΑ,μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.
Νewsit 

Εισβολή αστυνομικών στη φοιτητική εστία στη Θεσσαλονίκη 

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ερευνούν αυτή την ώρα την φοιτητική εστία Θεσσαλονίκης μετά από πληροφορίες

ότι ορισμένοι από αυτούς που διαμένουν εκεί συμμετείχαν στην πρωινή επίθεση στο φυλάκιο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν γίνει 6 συλλήψεις ενώ έχουν εντοπιστεί και 2 αλεξίσφαιρα γιλέκα τα οποία εικάζεται ότι προέρχονται: το ένα από την πρωινή επιδρομή και το δεύτερο από μια παρόμοια επίθεση που είχε γίνει πριν από ένα μήνα.
Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου