ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Ο Καιρός: Βροχές στη Δ. Ελλάδα και χιόνια στα βόρεια ορεινά σήμερα Κυριακή






Λίγα χιόνια στα ορεινά προβλέπονται για την Κυριακή ενώ θα σημειωθεί και άνοδος της θερμοκρασίας. Το πρωί κατά τόπους στα βόρεια θα σημειωθεί παγετός.
Πιο αναλυτικά: Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις το πρωί και διαστήματα ηλιοφάνειας... Το πρωί θα βρέξει τοπικά στα ανατολικά και από το απόγευμα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά, ανατολικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -1 έως 11 βαθμούς.
Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 και τοπικά στην Ήπειρο από 3 έως 13 βαθμούς.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Ευβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στην ανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο οπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 -4 μποφόρ και στα νότια 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς και στη Θεσσαλία από 2 έως 14.
Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένε. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ και από το μεσημέρι στα βόρεια ανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς.
Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3- 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 17 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας ενώ το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου