ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Καταγγελία του κολυμβητικού ΑΣ Γρεβενών Μεγαλέξανδρος...

"Όταν το Κολυμβητήριο λειτουργούσε"...









Το Δ.Σ. του Κολυμβητικού Συλλόγου Γρεβενών Μεγαλέξανδρος καταγγέλλει την απαράδεκτη κίνηση του αθλητικού κέντρου και του Δημάρχου Γρεβενών για το κλείσιμο του κολυμβητηρίου την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010 χωρίς καμιά προειδοποίηση προς τον... σύλλογο μας παρά τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων ότι θα λειτουργήσει το κολυμβητήριο κανονικά μέχρι το τέλος τις θητείας αυτής τις δημοτικής αρχής.

Για άλλη μια φορά οι υπεύθυνοι κλείνουν έναν αθλητικό χώρο, αυτόν του κολυμβητηρίου χωρίς καμία ενημέρωση , χωρίς καμία προειδοποίηση προς τον έναν και μοναδικό σύλλογο που έχει αυτήν την στιγμή η πόλη των Γρεβενών και που έχει στην δύναμη του 350 αθλητές.

Καλούμε τον Δήμαρχο Γρεβενών να ανοίξει από την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010 το κολυμβητήριο τις πόλης , ώστε να μην χαθούν οι κόποι των αθλητών που τα τελευταία χρόνια διακρίνονται σε Πανελλήνιο επίπεδο , κάνοντας γνωστό των Νομό Γρεβενών σε όλη την Ελλάδα , και όλους εμάς υπερήφανους για τα δικά μας παιδιά που διακρίνονται τόσο σε επίπεδο πανελλήνιο αλλά και σε επίπεδο περιφερειακό με τις διακρίσεις τους.

Για τον Α.Σ. Γρεβενών Μεγαλέξανδρος

Το Δ.Σ. του Συλλόγου 
13ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 29

ΑΕΤΟΣ2: Διαβάστε τι έγραφε αναγνώστης στον Αετό την Παρασκευή 17/12/2010 :

Έκλεισε και το Κολυμβητήριο στα Γρεβενά;

 ΑΕΤΟΣ2: Κύριοι, εγκαλείτε τον Δήμαρχο Γρεβενών και τον απερχόμενο  προφανώς Πρόεδρο του Αθλητικού Κέντρου Γρηγόρη Φαρμάκη και δεν καλείτε την Κυβέρνηση και ειδικότερα τον Βουλευτή Γρεβενών Θανάση Χαντάβα, να μας εξηγήσει: Πού είναι τα Λεφτά; 

Από 'κει πρέπει να ξεκινήσετε.Την ευθύνη την έχει μόνον η Κυβέρνηση του...Μνημονίου. Κάτι ξέρουμε και εμείς.

 Πρώτη δημοσίευση 19/12/2001 5:49μμ

3 σχόλια:

  1. Το κολυμβητήριο έκλεινε και όταν υπήρχαν λεφτά!!!Όταν το πετρέλαιο είχε 30-40-50 λεπτά το λίτρο το κολυμβητήριο πάλι έκλεινε....Λοιπόν είναι θέμα χρημάτων-μνημονίου ή θέμα αδιαφορίας?Πιστεύω ότι το θέμα είναι τι προτεραιότητες θέτει η εκάστοτε δημοτική αρχή και τι θέλει να προσφέρει στους δημότες της και στα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι εχει δικιο ο φιλος.Επι δημαρχιας Ζιωγα και Προεδριας Ασλανιδη το κολυμβητηριο εκλεινε συχνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν μη τι άλλο είναι κατάντια για τον τόπο μας να μην μπορεί να συντηρήσει έναν πνεύμονα αθλητισμού.300 και πλέον παιδάκια έμαθαν άλλα να επιπλέουν και άλλα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο,καταφέρνωντας έτσι να ξεκολλήσουν έστω και για λίγο απο το διαδίκτυο και τις ψηφιακές φάρμες!
    Η παρούσα δημοτική αρχή πιστή στο δόγμα της ανικανότητας που τη διέπει συνεχίζει να σφυρίζει αμέριμνα.Βεβαια αυτό που την ενδιέφερε ήταν να δημιουργήσει πνευματική αποκομιδή αποριμμάτων όταν καλά καλά κάτι τέτοιο δεν έγινε σε μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη,παρά να ασχοληθεί με τα του αθλητισμού της πόλης.
    Όταν βέβαι επρόκειτο για λεζάντες και φωτογραφίες ήσαν όλοι τους εκεί αρωγοί (χαχαχα) στην προσπάθεια!!Ο νύν και οσονούπω απερχόμενος δήμαρχος ενδιαφερόταν αλλωστε δια την προσωπική του προβολή μπας και καταφέρει να την εξαργυρώσει με κάποιο χρήσμα μεταγενέστερα.ΦΕΥ όμως το κολυμβητήριο ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΕΙ επί δημαρχίας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή