ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης καλεί τον Βουλευτή Γρεβενών να μιλήσουν για την κατάργηση(!) του ΤΕΙ Γρεβενών...- Ο Αετός ρωτάει:







Ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης μετά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών περί της κατάργησης (μεταφοράς) των Τ.Ε.Ι. Γρεβενών, εκφράζει την έντονη αγωνία και ανησυχία του για τις προεκτάσεις που θα έχει για τον τόπο μία τέτοια... εξέλιξη. Ως πρώτη από την πλευρά της Ν.Α. Γρεβενών ενέργεια, προτείνει την άμεση (ακόμη και μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο) σύγκληση ευρείας σύσκεψης υπό την Προεδρία του Βουλευτή Γρεβενών κ. Αθανασίου Χαντάβα και τη συμμετοχή όλων των Φορέων και των Παραγωγικών Τάξεων του τόπου, για να ληφθούν αποφάσεις κοινών ενεργειών προς αποτροπή αυτού του επικείμενου κινδύνου. Η ημερομηνία και ώρα της σύσκεψης θα καθορισθεί κατόπιν συνεννοήσεως με τον κ. Βουλευτή.

ΥΓ ΑΕΤΟΣ3: κ.Νομάρχα, θα μπορούσατε να θέσετε και άλλα ζητήματα στην σύσκεψη αυτή όπως: τι γίνετε με την συμπεριφορά του απερχόμενου ΓΓ της Περιφέρειας κ.Κίρκου απέναντι στα Αναπτυξιακά έργα του Νομού (Αστεροσκοπείο Όρλιακα, Παλαιοντολογικό Μηλιάς) και τι θέση παίρνει ο ίδιος γι αυτά τα θέματα. 
Η Βασιλίτσα (χιονοδρομικό) , θα μείνει στα Γρεβενά ή "οδεύει" για την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που εδώ και μήνες εμπαίζουν τους "Εργαζόμενους"; Και αφού ο λόγος γίνετε για το ΤΕΙ, υπενθυμίστε στον Βουλευτή πως την Γραμματεία του ΤΕΙ στα Γρεβενά την πληρώνουν οι φορείς των Γρεβενών: Σύλλογος Καφετεριών, Εμπορικός Σύλλογος , Δήμος Γρεβενών και Επιμελητήριο. Μέχρι πότε;
ΥΓ ΑΕΤΟΣ2: Πείτε τον να σας πει τι έκανε εδώ και ένα και πλέον χρόνο για τα Γρεβενά. Εάν βρει και σας πει έστω και ένα, τότε θα του βγάλουμε το.. καπέλο. Δυστυχώς όμως δεν θα βρει να σας πει ούτε ένα...Ή μήπως βρει να σας πει πως κατάργησε και τη ΔΟΥ Δεσκάτης.
Τελικά ο Τζιόλας και ο Φώλιας ήταν τεράστιοι...


Διαβάστε ακόμη:

Πολιτική ατολμία ή μικροπολιτικές σκοπιμότητες; (Για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα των Γρεβενών)....

 

Πρώτη δημοσίευση  9/12/2010 10:06μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου