ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Διπλή ορκομωσία στο Δήμο Θεσσαλονίκης...







Ο νέος δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, ορκίστηκε πολιτικά. Όσοι όμως ήθελαν, έδωσαν θρησκευτικό όρκο. Θερμές ευχές από  Παπαγεωργόπουλο στον... διάδοχό του. Δυο... ορκωμοσίες έγιναν σήμερα το  πρωί  στο δημαρχιακό... Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.  Ο Γιάννης Μπουτάρης και όσοι από τους αντιδημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους το ήθελαν, ορκίστηκαν πολιτικά, ενώ υπήρξαν και άλλοι που προτίμησαν να δώσουν θρησκευτικό όρκο.
Φυσικά, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, δεν έδωσε το παρών, αφού είχε ξεκαθαρίσει από χθες, όταν συνάντησε τον νέο δήμαρχο της πόλης, ότι θα παραβρεθεί στην ορκομωσία μόνο στην περίπτωση που ο κ. Μπουτάρης θα ορκιζόταν με θρησκευτικό όρκο.Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως ο Κώστας Γκιουλέκας, επικεφαλής της αντιπολιτευόμενης παράταξης, εισήλθε στην αίθουσα χωρίς να χαιρετίσει κανέναν. Ορκίστηκε θρησκευτικά μαζί με τους αντιδημάρχους και χαιρέτισε τυπικά μόνο τον κ. Μπουτάρη.
Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης επεσήμανε στην ομιλία του πως πρόκειται για μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία για τη χώρα. «Πρέπει να στρατευθούμε όλοι και για το δήμο και να έχουμε ενωτικό χαρακτήρα». Ευχαρίστησε τον απερχόμενο δήμαρχο, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο αλλά και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Καπετανόπουλο, για τη μακρά θητεία τους.

1 σχόλιο:

  1. Μπουτάρης σε Σκοπιανό ΜΜΕ: Με εκπλήσσει που δεν είσαστε περήφανοι για τη Σλαβική καταγωγή σας. Δεν χρειάζεστε άλλες ιστορίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή