ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ο «Κρατήρας», ήρθε να... ταράξει τα Πολιτιστικά δρώμενα των Γρεβενών...

Η ομάδα ανθρώπων «Κρατήρας» είναι μία ομάδα Γρεβενιωτών με τη στενή ή την ευρύτερη έννοια του όρου που ευελπιστεί να διαταράξει όμορφα την καθημερινότητα της πόλης. Ξεκινά την προσπάθειά της:..
Τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00 στο φουαγιέ του Κέντρου Πολιτισμού θα εκπέμψουν τις μουσικές τους δύο από τις πιο ενδιαφέρουσες μπάντες του πλέον δημοφιλούς μαθητικού φεστιβάλ Schoolwave. Stiflers Mom και Musica Ficta. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Γρεβενιώτες Disturbians. Είσοδος ελεύθερη.
Με αφορμή την εν λόγω συναυλία καλούμε τις μαθητικές μπάντες της πόλης να οργανωθούν και να ετοιμάσουν demo. Στο μυαλό μας έχουμε έναν διαγωνισμό ο οποίος θα αναδείξει τις τοπικές μπάντες που θα δώσουν τον τόνο στα φετινά «Ανακατωσάρια». Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μες στον επόμενο μήνα.
Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00 στην αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού η φωνή της Σαβίνας Γιαννάτου και το πιάνο της Ευγενίας Καρλαύτη θα συνδυαστούν για να αποδώσουν έργα των Leonard Cohen, Λένας Πλάτωνος, Joni Mitchell και Μάνου Χατζιδάκι. Είσοδος 10€ (οικονομική ενίσχυση της ομάδας)
Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στο χώρο του παλιού Δασαρχείου σας καλούμε να συμμετάσχετε στην πρώτη Γενική Συνέλευση του «Κρατήρα». Το βράδυ (22.00) της ίδιας μέρας στο μπαρ ‘Almodobar’ γρεβενιώτες dj θα μας αναγκάσουν να διακόψουμε τη συζήτηση και να χορέψουμε.
  Η προσωρινώς διοικούσα επιτροπή της ομάδας ανθρώπων «Κρατήρας»:
1.      Δημήτριος Κασκάλης
2.      Κωνσταντίνος Καφάσης
3.      Ευάγγελος Νικόπουλος
4.      Στέλλα Παπαλάμπρου
  5.      Βασίλειος Χαριζόπουλος   

 ΥΓ ΑΕΤΟΣ 3: Παιδιά, καλή επιτυχία(που σίγουρα θα την έχετε).

Πρώτη δημοσίευση  23/12/2010 9:29μμ

1 σχόλιο:

  1. Θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας, περιμένουμε να δούμε και να συμμετέχουμε σε πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή