ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ψήφισμα διαμαρτυρίας για τη ΔΟΥ Δεσκάτης...










Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Γρεβενών κατά τη συνεδρίαση της 27ης Δεκεμβρίου 2010 ομόφωνα αποφάσισε στην έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:
Εν’ όψει της εκπεφρασμένης προθέσεως του Υπουργού Οικονομικών για την... αναστολή λειτουργίας της Δ.Ο.Υ. Δεσκάτης, διαμαρτυρόμαστε έντονα ως Νομαρχιακό Συμβούλιο για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, που θα αποτελέσει τροχοπέδη στην εξέλιξη του νοτίου τμήματος του Νομού μας, το οποίο είναι απομονωμένο γεωγραφικά και σαφέστατα αδικημένο αναπτυξιακά.
Τα δεδομένα που προκύπτουν από την εφαρμογή του Καλλικράτη, για το Νέο Δήμο Δεσκάτης (πληθυσμιακή και χωροταξική μεγέθυνση), εκτιμωμένης και της μεγάλης απόστασης από τις έδρες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, αλλά και της κακής κατάστασης του οδικού δικτύου, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. θα πολλαπλασιάσει τα δεδομένα προβλήματα όλων των πολιτών και φορέων του Δήμου.
Η αγωνία μας για την τύχη του αδικημένου αυτού τμήματος του Νομού, ευχόμαστε να γίνει αγώνας δράσης για την αποτροπή του κινδύνου αυτού, από όλα τα αρμόδια όργανα που αναλαμβάνουν τις τύχες του τόπου από την 1η Ιανουαρίου 2011.



Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου
Γρεβενών

Ανδρέας Τόσκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου