ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Οι νέοι γενικοί γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων - Ηπείρου-Δ. Μακεδονίας η Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα...

Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα




Τον διορισμό έξι Γενικών Γραμματέων Περιφερειών που ασκούν καθήκοντα μέχρι σήμερα για τις επτά θέσεις Γενικών Γραμματέων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων (που θεσμοθετήθηκαν με τον «Καλλικράτη» ως η κρατική περιφερειακή διοίκηση) φαίνεται να ενέκρινε, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργικό συμβούλιο... μετά από σχετική εισήγηση του υπουργού Εσωτερικών Γ. Ραγκούση. Νέο πρόσωπο, μόνο ο νυν νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Θύμιος Σώκος που αναλαμβάνει την Αποκεντρωμένη υπερ- Διοίκηση της Κεντρικής & Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης.
Επίσημη ανακοίνωση του διορισμού των επτά κρατικών Γενικών Γραμματέων δεν έγινε ακόμη από  το υπουργείο Εσωτερικών, παρ΄ ότι ορισμένοι όπως ο Τ. Αποστολίδης εξέδωσαν ήδη ευχαριστήρια ανακοίνωση. Με επιφύλαξη,  μέχρι την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων, οι νέοι Γενικοί Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, είναι :
-Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, ο νυν περιφερειάρχης, Ηλίας  Λιακόπουλος
-Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, η νυν περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κατερίνα Γερακούδη
-Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ο νυν περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Τάσος Αποστολόπουλος
-Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, ο Φώτης Χατζημιχάλης, νυν Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου.
-Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, ο νυν περιφερειάρχης, Θανάσης Καρούντζος
-Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης, ο νυν νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Θύμιος Σώκος
-Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, η νυν περιφερειάρχης Ηπείρου, Δήμητρα Γεωργακοπούλου



 Δείτε ποιά είναι:
H κα. Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα γεννήθηκε στην Πάτρα. Είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός του Ε.Μ.Π., πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός καθώς και πτυχιούχος Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων.  Εκλέγεται Νομαρχιακή Σύμβουλος από το 1998 έως και το 2009 οπότε αναλαμβάνει την Περιφέρεια Ηπείρου ως Γενική Γραμματέας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαΐας, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Ν.Α., Αντινομάρχης Μελετών και Εκτέλεσης Έργων, Πρόεδρος Επιτροπής Εικαστικών Έργων και Πρόεδρος της Επιτροπής Κτηματολογίου της Ν.Α. Αχαΐας.
Στα 25 χρόνια της επαγγελματικής της πορείας διατηρεί γραφείο στο κέντρο της Πάτρας και ασχολείται με την μελέτη και επίβλεψη ιδιωτικών έργων με ιδιαίτερο σεβασμό στην αρχιτεκτονική κληρονομιά, στους παραδοσιακούς οικισμούς και την τουριστική ανάπτυξη, στο δομημένο περιβάλλον και πράσινο κτίριο αλλά και στις βιοκλιματικές μελέτες.
Τέλος συμμετέχει ενεργά σε διεθνή συνέδρια όπως Υδάτινων Πόρων (Λισσαβώνα), Εφαρμογή Φωτοβολταϊκών Συστημάτων στην αρχιτεκτονική (Μόναχο), Uia 2005 (Κωνσταντινούπολη), Biennale (Βενετία) και άλλα.
Είναι Μέλος Τ.Ε.Ε – Μέλος Αρχιτεκτονικού Συλλόγου Πάτρας. Ιδρυτικό Μέλος «Εταιρείας Φιλοσοφικών Μελετών». Μέλος Ιδρύματος «ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ». Μέλος Ε.Γ.Ε – Πρώην Μέλος Α.Σ. Πε.Σ.Υ. Δυτικής Ελλάδος. Μέλος Ε.Ε.Τ.Ε.Μ Αχαΐας. Πρώην Αντινομάρχης Μελετών – Έργων της Ν.Α. Αχαΐας. 
Είναι παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα - ζωγράφο Γεράσιμο Μπάστα και έχουν έναν γιό, τον Ιωάννη.

ΥΓ ΑΕΤΟΣ: Καλώς τηνα (την πέρδικα)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου