ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης «ΘΗΣΕΑ» & Γνωμοδοτικής Επιτροπής του αναπτυξιακού νόμου - Απορίες του ΑΕΤΟΥ...







 Συνεδρίασαν η επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος ΘΗΣΕΑΣ, καθώς επίσης και η Γνωμοδοτική Επιτροπή του Αναπτυξιακού νόμου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας υπό την Προεδρία του Γενικού Γραμματέα κ. Γιώργου Κίρκου. Στη συνεδρίαση... της Επιτροπής Παρακολούθησης του προγράμματος ΘΗΣΕΑΣ αποφασίστηκαν τριάντα ένα (31) τροποποιήσεις έργων συνολικού προϋπολογισμού €3.952.303,31, δεκαέξι (16) οριστικές εντάξεις έργων συνολικού προϋπολογισμού €1.150.257,22, και τρεις (3) απεντάξεις έργων προϋπολογισμού €88.000,00.
Σημειώνεται ότι τα συμβασιοποιημένα έργα του προγράμματος ΘΗΣΕΑΣ πρόκειται να πληρωθούν μέχρι τέλος του 2011.*
Στη συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του αναπτυξιακού νόμου εγκρίθηκε η ολοκλήρωση οχτώ (8) επενδυτικών σχεδίων συνολικού προϋπολογισμού €10.028.480,30 και επιχορήγησης €3.274.373,93, ενώ αποφασίστηκε επίσης η υπαγωγή δεκατριών (13) επενδυτικών σχεδίων συνολικού προϋπολογισμού €9.967.360,08 που τυγχάνουν επιχορήγησης €4.485.312,03. Μέχρι σήμερα έχουν εξεταστεί όλα τα επενδυτικά σχέδια που υποβλήθηκαν με τον παλαιό αναπτυξιακό νόμο.
Η κυβέρνηση σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία για τη χώρα, προκρίνει την ουσιαστική ενίσχυση της παραγωγικής βάσης της με την επιχορήγηση επενδυτικών σχεδίων και την ολοκλήρωση έργων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
ΥΓ ΑΕΤΟΥ2: Γιατί τέτοια βιασύνη και δημοσιότητα; Σε λίγες μέρες ο κ.Κίρκος δεν θα πάει ... στο σπίτι του; Δεν θα αναλαμβάνει ο αιρετός πλέον περιφερειάρχης ο Γιώργος Δακής; Μήπως ήταν ...γραμμάτια που θα έπρεπε η απελθούσα αρχή να εξοφλήσει προς ικανοποίηση κάποιων δικών της; Γιατί βιάζονται; Τώρα θυμήθηκαν να... τρέξουν τα έργα, ελάχιστες μέρες πριν μας αποχαιρετήσουν για πάντα; *Τα έργα που θα πρέπει να πληρωθούν μέχρι το 2011 ποιός θα βρει λεφτά να τα πληρώσει;
Άσχετο: αυτό που είπε ο Νομάρχης Γρεβενών για τον κ.Κίρκο πως παλιότερα στη Χαλκιδική ο ίδιος ο Κίρκος υπέγραφε εύκολα για παραχώρηση έκτασης σε ιδιώτες,  (βλέπε σκάνδαλο(!) Πόρτο Καρράς), ενώ για το Αστρολογικό Πάρκο του Όρλιακα μάς βγάζει την ψυχή, ισχύει;

Διαβάστε ακόμη ένα άρθρο του Σεπτέμβρη του 2007 που γράφτηκε στο  press-gr.blogspot.com:

Η επιστροφή ενός μέτριου και άχρωμου «μαυρογιαλούρου»...

 

Πρώτη δημοσίευση 9/12/2010 6:34μμ 

.Πρρώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου