ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Διασκεδάστε με άδειο πορτοφόλι στη Θεσσαλονίκη! - Οδηγός για δωρεάν διασκέδαση...







Μέσα στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα βρίσκεται η παγωμένη και όμορφη Θεσσαλονίκη προσφέροντας δωρεάν εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες. Δωρεάν Χριστουγεννιάτικη συναυλία αγάπης από το Ωδείο Β. Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 20:30 στην αίθουσα... τελετών του ΑΠΘ. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η ορχήστρα «Mozart’», η Παιδική Ορχήστρα Εγχόρδων «Αστεράκια», η Εφηβική Ορχήστρα «Νέα Γενιά», η «Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Conservatoire» και οι 2 χορωδίες μας, σε σύμπραξη με τη χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ» και τη παιδική χορωδία της ΧΑΝΘ. Θα ακουστούν έργα: Vivaldi, Strauss, Williams, Beethoven, Mozart, και Kepitis. Η Συναυλίας Αγάπης» πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο προσφορά στη φιλόμουση νεολαία της πόλης μας.
Δωρεάν προβολές στο Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών Κινηματογράφου. Θα προβληθούν οι ταινίες που θα μας μεταδώσουν τη φλόγα των ανεξάρτητων δημιουργών, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από όλο τον κόσμο. Το Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών Κινηματογράφου χωρίζεται στις εξής ενότητες: Στα Διαγωνιστικά Τμήματα των ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους, όπου θα συμμετάσχουν ταινίες από όλα τα είδη του κινηματογράφου ισότιμα. Στο Φόρουμ, όπου προβάλλονται οι ταινίες εκτός συναγωνισμού, οι οποίες, για δεοντολογικούς λόγους δεν μπορούν να συναγωνιστούν. Τα αφιερώματα σε προσωπικότητες του κινηματογραφικού χώρου. Οι ταινίες που επέλεξε, σε δύο προγράμματα, το Σωματείο «Μικρό», το οποίο δραστηριοποιείται στο χώρο της ταινίας μικρού μήκους. Στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (αίθουσα Αβραάμ Μπεναρόγια). Αριστοτέλους 32 και Ολύμπου, Θεσσαλονίκη. Ώρα έναρξης προβολών: 18.00
Τέλος, το Τελλόγλειο Ίδρυμα Α.Π.Θ. διοργανώνει έκθεση αφιερωμένη σε έναν μεγάλο καλλιτέχνη του τέλους του 19ου αιώνα στον Toulouse Lautrec και μαζί μιαν αναδρομή σε αυτή την γοητευτική και κρίσιμη εποχή, την Belle Époque, που καθόρισε εξελίξεις και συμπεριφορές του 20ού αιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου