ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Μεταμορφωμένη ΑΕΚ προκρίθηκε με “τεσσάρα” στη Λάρισα







Έπιασαν τόπο οι φωνές του Χιμένεθ και η απειλή της διοίκησης για πρόστιμο-μαμούθ με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να μεταμορφωθεί και να πανηγυρίσει με τον πιο εμφατικό τρόπο πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδος: 4-0 στη Λάρισα, με το σκορ που είχε κερδίσει προσφάτως... την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Στα αξιοσημείωτα ότι σκόραρε για πρώτη φορά στη 10ετή παρουσία του και μετά από 218 ματς με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Νίκος Γεωργέας!Η ΑΕΚ με αλλαγή στη διάταξη (από 4-3-3 σε 4-2-3-1), ξεπέρασε χωρίς κινδύνους για την εστία της το μέτριο ξεκίνημα και τα προβλήματα που είχε στην ανάπτυξη. Μετά το ημίωρο επέβαλε τον ρυθμό της, χάρη στις πρωτοβουλίες του Σκόκο από αριστερά και το εξαιρετικό ματς του Λυμπερόπουλου που έπαιξε αρκετά πίσω από τον Μπλάνκο και ως επιτελικό χαφ μοίραζε άψογα το παιχνίδι με μπαλιές δεξιά και αριστερά. Στο ίδιο διάστημα η Λάρισα, ο,τι καλό δημιουργούσε, κυρίως με τον Κανόμπιο ή τον Μπλάζεκ, το χαλούσε στην τελική προσπάθεια και λίγο έξω από την περιοχή του Σάχα.
Μετά το 0-1 (38' Μπλάνκο) η ΑΕΚ κυριάρχησε ολοκληρωτικά. Πολύ καλή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με τους δυο Καλαματιανούς να πρωταγωνιστούν στο πολύ όμορφο δεύτερο γκολ: ο Λυμπερόπουλος σε επίδειξη υψηλής τεχνικής έβγαλε τετ-α-τετ τον Γεωργέα και στην επανεμφάνιση του (μετά από 4 μήνες) πέτυχε το πρώτο γκολ σε επίσημο ματς της ΑΕΚ! Τέτοια εποχή πριν από 10 χρόνια μετακόμισε από την Καλαμάτα στην ΑΕΚ, τελευταία φορά που πέτυχε γκολ, ήταν Μάιος του 2000 και αγωνιζόταν στην ομάδα της Μεσσηνίας.
Η ΑΕΚ έγινε το αφεντικό του ματς, είχε τον πλήρη έλεγχο, ελάχιστες φορές απειλήθηκε και με όλη της την άνεση έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη με άλλα δυο γκολ από Τζιμπούρ και Μανωλά. Ο διαιτητής Σταθόπουλος σφύριξε λήξη στο ματς λίγο πριν το 90ο λεπτό, βλέποντας αγανακτισμένους οπαδούς της τοπικής ομάδας έτοιμους να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα έριξαν και κροτίδα που βρήκε τον Σάχα. 
ΣΚΟΡΕΡ: 38’ Μπλάνκο, 52’ Γεωργέας, 77’ Τζεμπούρ, 86' Μανωλάς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Σταθόπουλος (Αχαΐας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
Κουζέν, Ταυλαρίδης - Μάκος, Μπερνς
ΛΑΡΙΣΑ (Γ. Άντερσεν): Αμπάρης, Βελάσκο (72' Βενετίδης), Κατσιαρός, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Πούρι (46' Σίμιτς), Ιγκλέσιας, Μετίν (63' μακίνουα), Κανόμπιο, Μπλάζεκ, Κουζέν.
ΑΕΚ
(Μ. Χιμένεθ): Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Μάκος, Καφές, Σκόκο, Λυμπερόπουλος (73΄ Ντιοπ), Μπερνς (85΄ Λεονάρντο), Μπλάνκο (68΄ Τζιμπούρ).

Είπαν:
Κώστας Πηλαδάκης: "Όποιος κι αν φταίει, τελικά φταίω εγώ. Ανέλαβα την ομάδα στην Β’ Εθνική και θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μην επιστρέψει εκεί. Τούτη την ώρα, το μόνο που νιώθω είναι η ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τους φιλάθλους μας που δεν σταμάτησαν ποτέ να στηρίζουν αυτήν την ομάδα. Όλοι εμείς που την αγαπάμε, ας παραμείνουμε ενωμένοι".
Γιερν Άντερσεν:
"Σήμερα ήταν μια μεγάλη απογοήτευση για μένα. Ήταν ένα βήμα πίσω. Εμφανιστήκαμε σε ένα υπέροχο γήπεδο, με καταπληκτικούς οπαδούς. Και θα πρέπει να δίνουμε πολλά περισσότερα από ότι σήμερα. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα και δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Και όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις, όταν δεν μπορούμε να σκοράρουμε, χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας. Έχουμε παίξει τα δυο τελευταία ματς με τις δυο ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θέλω να δω πολλά περισσότερα από τους παίκτες μου. Έχουμε πολλή δουλειά τους επόμενους τέσσερις μήνες".
Μανόλο Χιμένεθ: "Είναι σημαντικό να υπάρχουν αδελφικές σχέσεις μέσα στην ομάδα. Όλοι να σέβονται την ομάδα και εγώ είμαι υπεύθυνος να βγάζω αυτούς που δεν θα σέβονται την ΑΕΚ. Το δώρο που μου έκαναν οι οπαδοί είχα υποσχεθεί πως θα το έχω μαζί μου. Και την νίκη την αφιερώνω σ’ αυτούς.», είπε αρχικά ενώ σχολίασε και την πρόθεση του Σ. Αδαμίδη να επιβάλλει πρόστιμο στους παίκτες, αν δεν κέρδιζαν στη Λάρισα: «Ο πρόεδρος είναι η ανώτερη αρχή. Θα σεβαστώ τις δικές του αποφάσεις. Αλλά θα πρέπει να αναλύσουμε γιατί βάζουμε ένα πρόστιμο. Και αν είναι δίκαιο να μπει για όλους. Αλλά ο πρόεδρος έχει μια μεγάλη καρδιά. Από δω και πέρα, θα απολαύσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι που έκανε η ΑΕΚ. Να απολαύσουμε μια μεγάλη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι αυτό που δείχνει η βαθμολογία. Το ευτύχημα είναι πως υπάρχουν οι διακοπές. Ευκαιρία να ξεκουραστούμε. Αλλά υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που πρέπει να δουλέψουν και θα δουλέψουν. Εμπιστεύομαι τον επαγγελματισμό τους. Θα πρέπει να δουλεύουν ακόμα και όταν δεν είναι ο πρόπονητής δίπλα τους"
Νίκος Λυμπερόπουλος: "Ο Χιμένεθ είναι ο κατάλληλος για να κάνει και πάλι την ΑΕΚ μεγάλη. Έχει ένα όραμα, ώστε να φτιάξει μία ΑΕΚ που θα μας αρέσει. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε στο πρωτάθλημα τόσο πίσω, που είμαστε εκτός Ευρώπης, όμως επιβάλλεται να συνεχίσουμε. Και ο προπονητής είναι αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο έχει η ομάδα. Ο προπονητής αυτός είναι ο κατάλληλος για να κάνει την ΑΕΚ αυτή που θέλουμε. Είναι πολύ μπροστά από όλους μας στο θέμα του ποδόσφαιρου. Ελπίζω και εύχομαι να έχει τη συμπαράσταση τόσο του κόσμου, όσο και της διοίκησης. Αν δεν το κάνει αυτός, με τις γνώσεις και το όραμα που έχει, δεν ξέρω ποιος θα το κάνει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε και το λέει και ο προπονητής, είναι πως πρέπει να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου