ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις βορειοδυτικές περιοχές της Αλβανίας...







Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε τις βορειοδυτικές περιοχές της Αλβανίας, ο πρωθυπουργός, Σαλί Μπερίσα, έπειτα από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών στην Σκόδρα. Σύμφωνα με στοιχεία της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, 10.500 εκτάρια... γεωργικής γης πλημμύρισαν και έχουν καλυφθεί από νερό, ενώ πάνω από 750 σπίτια έχουν πλημμυρίσει και 1.500 κατοικίες είναι καλυμμένες με μεγάλες ποσότητες νερού.
Σε πολλές περιοχές της πόλης Σκόδρα, οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και οι πολίτες χρησιμοποιούν βάρκες για τη μετακίνησή τους.
Με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου της Αλβανίας, που συνεδρίασε στην πόλη Σκόδρα, όλα τα ξενοδοχεία και τα οικοτροφεία τέθηκαν στη διάθεση των κατοίκων που εγκατέλειψαν τις κατοικίες τους.
Στο μεταξύ, συνεχίζεται η εκκένωση των περιοχών με τη βοήθεια του στρατού, ενώ μόνο, χθες, 320 οικογένειες εγκατέλειψαν τα σπίτια τους.
Είναι η τρίτη φορά, σε διάστημα εννέα μηνών, που η περιοχή υπέστη τέτοια καταστροφή από τις πλημμύρες, οι οποίες προκαλούνται από τις βροχοπτώσεις και λόγω της απόφασης των αρχών να ανοίξουν τις πύλες των φραγμάτων των υδροηλεκτρικών σταθμών που βρίσκονται στην περιοχή, ώστε να αποφευχθεί μεγαλύτερη καταστροφή από ενδεχόμενο σπάσιμο των φραγμάτων.
Η αντιπολίτευση κατηγόρησε ξανά την κυβέρνηση για ανευθυνότητα στη διαχείριση της κατάστασης και έλλειψη επενδύσεων, οι οποίες θα συνέβαλαν στο να μην επαναληφθούν τέτοιες καταστροφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου