ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Περικοπή θέσεων εργασίας και μείωση αποδοχών σχεδιάζει για τον ΟΤΕ η Deutsche Telekom...








Σε συνέντευξή του στη Γερμανική έκδοση των Financial Times ο Γκουίντο Κέρκοφ στέλεχος το Γερμανικού ομίλου, τόνισε ότι "υπάρχουν ορισμένες δομικές προκλήσεις προς επίλυση στις επιχειρήσεις" και ότι το κόστος για το προσωπικό του ΟΤΕ ανέρχεται στο 37% του κύκλου... εργασιών, σε σύγκριση με ποσοστό 20% στη μητρική εταιρεία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Financial Times Deutschland, ο ΟΤΕ θα βρεθεί αντιμέτωπος με περικοπές σε θέσεις εργασίας και μείωση αποδοχών προκειμένου να γίνει η εταιρεία περισσότερο κερδοφόρα.
Το στέλεχος του γερμανικού ομίλου είχε εκφράσει τις προθέσεις του και από το βήμα του συνεδρίου της Infocom στις 19 Οκτωβρίου είχε ζητήσει αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και πιο ευέλικτη νομοθεσία.
Τι υποστήριξε η Deutsche Telecom
Στη διάρκεια της παρουσίασης του o κ. Κέρκοφ δεν παρέλειψε να τονίσει τις (λογιστικές) ζημιές που έχει εγγράψει στον ισολογισμό της η Deutsche Telecom λόγω της εξαγοράς των πακέτων μετοχών στον ΟΤΕ. Η γερμανική εταιρεία έχει ήδη διαγράψει 900 εκατ. ευρώ της συνολικής της επένδυσης στον Οργανισμό υποστήριξε το στέλεχος του γερμανικού τηλεπικοινωνιακού κολοσσού. Να σημειωθεί ότι οι Γερμανοί έχουν διαθέσει για την απόκτηση του ελέγχου στον ΟΤΕ, περίπου 3,8 δισ. ευρώ.
Νωρίτερα ο πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Λ. Κανέλλος προανήγγειλε ουσιαστικά ότι το δίκτυο νέας γενιάς του ΟΤΕ θα πρέπει να υπόκειται στον έλεγχο της ίδιας της Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών.
Κάλεσε τους ανταγωνιστές του ΟΤΕ να ενώσουν τις δυνάμεις τους, τασσόμενος στην ουσία κατά του κατακερματισμού της αγοράς σε επίπεδο υποδομών. 
Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου