ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Newsbeast: Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να χωρέσει στη μύτη μιας βελόνας...







Αρκετά χρόνια αφότου ο καθηγητής του χαρακτήρισε τον δυσλεκτικό Willard Wigan ως ανίκανο, λέγοντας ότι ποτέ δε θα καταφέρει να κάνει κάτι στη ζωή του, ο πλέον παγκοσμίου φήμης «μικρο-γλύπτης», αφιέρωσε τη ζωή του σε ένα και μοναδικό σκοπό: να... δείχνει στα μικρά παιδιά πώς να ανταπεξέρχονται στις αντιξοότητες και τις δυσκολίες της ζωής.

Ο 53χρονος Willard δεν έχει ευχάριστες αναμνήσεις από τα σχολικά του χρόνια. «Ο δάσκαλος μου σε ηλικία 5 ετών μου είπε ότι ήμουν ένα λάθος της φύσης» εξομολογήθηκε ο ίδιος.Ο διάσημος καλλιτέχνης δημιουργεί τα πιο μικροσκοπικά αγάλματα που υπάρχουν στον κόσμο. Φιγούρες της Κάμερον Ντίαζ, του προέδρου Ομπάμα, της πριγκίπισσας Νταϊάνα και της Όπρα Γουίνφρεϊ κοσμούν τις μύτες… από βελόνες με τη βοήθεια ενός πολύ ισχυρού μικροσκόπιου.
 
Ξεκίνησε φτιάχνοντας μικροσκοπικά σπιτάκια για… μυρμήγκια και τα τοποθετούσε στην αυλή του σπιτιού του. Στην πορεία άρχισε να φτιάχνει τραπέζια, καρέκλες και καρουζέλ τα οποία τοποθετούσε… μέσα στα μικροσκοπικά αυτά σπιτάκια! Και δεν έμεινε εκεί… αφού κατάφερε να φτιάξει και ποτήρια και πιατικά… για το «νοικοκυριό» των μυρμηγκιών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου