ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Τι θα γίνει απόψε στο «X Factor»;







Με γεμάτη τη σκηνή και με άδεια τη μία καρέκλα της κριτικής επιτροπής λόγω της απουσίας του Γιώργου Λεβέντη θα πραγματοποιηθεί το σημερινό live του «X Factor». Ωστόσο, οι συσκέψεις στον ΑΝΤ1 συνεχίζονται ακόμα και σήμερα χωρίς να έχουν αποφασίσει... οριστικά αν θα καθίσει κάποιος στη θέση του Λεβέντη.
Εκτός από τους εννέα διαγωνιζόμενους που έχουν απομείνει, στη σκηνή θα βρεθούν και οι «Onirama» για να κάνουν με τις επιτυχίες τους πιο εορταστικό το κλίμα στο talent show του ΑΝΤ1.
Ποια είναι όμως τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν οι διαγωνιζόμενοι;
Όπως κάθε βδομάδα, το Newsit εξασφάλισε για εσάς τα τραγούδια που έχουν ανατεθεί από τους κριτές στις ομάδες τους. Δεν προδίδουμε ποιος από τους διαγωνιζόμενους θα ερμηνεύσει ποιο, αλλά ποια τραγούδια έχει κάθε ομάδα.
Έτσι λοιπόν, μπορείτε να ψάξετε και να ακούσετε όσα τραγούδια από αυτά δεν γνωρίζετε ώστε να μπορείτε το βράδυ να είστε καλύτεροι κριτές. Για να σας διευκολύνουμε μάλιστα να καταλάβετε ποιο είναι το κάθε τραγούδι εκτός από τον τίτλο αναφέρουμε και τον καλλιτέχνη που το έχει ερμηνεύσει.

Τα τραγούδια που έχουν ανατεθεί λοιπόν στην κάθε ομάδα είναι τα εξής:
Κατ’ αρχάς ο Γιώργος Λεβέντης που έχει την κατηγορία «Αγόρια ηλικίας 16 έως 24 ετών» θα απέχει από τα επόμενα –τουλάχιστον- δύο live και όπως σας αποκαλύψαμε πρώτα στο Newsit, την ομάδα του έχει αναλάβει ο Γιώργος Θεοφάνους. Τα τραγούδια λοιπόν που έχει δώσει στους Δημήτρη, Κωνσταντίνο και Χάρη είναι τα εξής: 
ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
PARADISE CITY
GUNS N' ROSES
ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΠΝΟΗ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Η Κατερίνα Γκαγκάκη που έχει τα «Κορίτσια ηλικίας 16 έως 24 ετών» επέλεξε για τη Μαρία και τη Νίκη που έχουν απομείνει τα εξής τραγούδια:

ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ
MONDAY MORNING
MELANIE FIONA
ΘΑ 'ΜΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

 Ο Νίκος Μουρατίδης στους τρεις διαγωνιζόμενούς του, Αλέξανδρο, Γρηγόρη και Έλενα έδωσε τα εξής τραγούδια:
  
ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ
ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
ΖΗΛΕΥΕΙ Η ΝΥΧΤΑ
ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΙ ΩΡΑΙΟΙ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

Τέλος, ο Γιώργος Θεοφάνους έχοντας επίσημα από την αρχή τα groups έχει απομείνει μόνο με τους TU, στους οποίους έδωσε τραγούδι των καλεσμένων, δηλαδή των Onirama. Έτσι το συγκρότημά του θα ερμηνεύσει το:  
 

ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ
ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ
ONIRAMA

Τώρα λοιπόν γνωρίζετε όλα τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν οι διαγωνιζόμενοι στο αποψινό «X Factor». Στο οποίο, αξίζει να σημειώσουμε, ότι μπορεί να είναι εορταστικό λόγω της παραμονής Χριστουγέννων, αλλά θα εξακολουθήσει να είναι διαγωνιστικό και να πραγματοποιηθεί και αποχώρηση. Να δούμε λοιπόν ποιος από τους διαγωνιζόμενους θα περάσει την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο σπίτι του και όχι στη σκηνή του talent show.

Γρηγόρης Μελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου