ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Σπίτια - Παλάτια: Τα 10 Ακριβότερα Ακίνητα στον Κόσμο...

Κάποιοι ψάχνουν για ένα studio να μείνουν και άλλοι έχουν στην διάθεσή τους 110 δωμάτια. Κάποιοι... κάθε βράδυ ψάχνουν να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους και άλλοι έχουν ιδιωτικό ελικοδρόμιο. Στον κόσμο των υψηλών εισοδημάτων όπου ο αριθμός των τετραγωνικών παίζει σε πενταψήφια νούμερα μια απλή πισίνα ακούγεται πολύ συνηθισμένη όταν η συνολική αξία του οικήματος φτάνει τις δεκάδες εκατομμύρια δολάρια. Ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω θα ξεκινήσουμε με το «απλό»  
Cielo de Bonaire που κοστίζει μόλις 50 εκατ. δολάρια και διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, ξενώνα, ανελκυστήρα, εγκαταστάσεις τένις και ελικοδρόμιο. Αμέσως μετά θα πάμε στην California όπου βρίσκεται το Hummingbird Ranch, με συνολική έκταση 500 στρεμμάτων και μία έπαυλη 1600 τετραγωνικών μέτρων με ανέσεις όπως στάβλους, βοηθητικά οικήματα, πισίνα και ελικοδρόμιο φτάνοντας σε αξία λίγο πάνω από τα 50 εκατ. δολάρια.
Η Νέα Υόρκη δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα αυτή και συμμετέχει με την έπαυλη New York, χτισμένη τον μεσοπόλεμο σε ρυθμούς νέο-αναγεννησιακή αρχιτεκτονική συνολικής έκτασης 1900 τετραγωνικών μέτρων και αξία πάνω από τα πενήντα εκατομμύρια δολάρια. Στην έβδομη θέση βρίσκεται η Villa PalladianaTranquility
Το θέρετρο αυτό όπως προσδίδει και το όνομά του διαθέτει 1900 τετραγωνικά μέτρα, κελάρι 3500 φιαλών, ιδιωτικό κινηματογράφο και μια θέα στην λίμνη Tahoe ικανά να προσφέρουν στον ιδιοκτήτη την γαλήνη που αναζητάει. Και όλα αυτά μόνο με 65 εκατ. δολάρια. από την Γαλλία με τιμή 55 εκατομμύρια δολάρια περίπου και μεγαλύτερο πλεονέκτημα την θέα που έχουν τα αναρίθμητα δωμάτια με μπαλκόνι στο Cap Ferrat. Αμέσως μετά στην έκτη θέση της λίστας βρίσκεται ένα ορεινό θέρετρο στην Νεβάδα των Η.Π.Α με την ονομασία
Στην πέμπτη θέση βρίσκεται μια δημιουργία του αρχιτέκτονα-σχεδιαστή David Easton στην Βιρτζίνια των Η.Π.Α. σε μια έκταση 1200 στρεμμάτων.
Το Albermarle House προσφέρει στον ιδιοκτήτη του την εναλλακτική 8 υπνοδωματίων, έναν στάβλο, γκαραζ και ξενώνα με τιμή που αγγίζει τα 67 εκατομμύρια δολάρια.
Με αξία 70 εκατομμυρίων δολαρίων επόμενο στην λίστα βρίσκεται η Villa Leopolda χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το συγκεκριμένο οίκημα καθώς ανήκει στον Roman Abramovic και βρίσκεται στην Κοτ Ντ Αζουρ της Γαλλικής Ριβιέρας. 
Διαθέτει 2700 τετραγωνικά μέτρα με 11 υπνοδωμάτια, 14 μπάνια, αίθουσα μπιλιάρδου, κινηματογράφο και φυσικά μια επιβλητική πισίνα ενώ στο παρελθόν είχε έρθει και στην κατοχή του Bill Gates με μόλις 70 εκατ. δολάρια.
Αν διαθέτετε ακόμα περισσότερα χρήματα για αγορά σπιτιού, τότε μπορείτε με 80 εκατ. να προτιμήσετε το Updown Court στο Windlesham του Surrey που θα κάνει το παλάτι του Μπακινγχαμ της Βασίλισσας Ελισάβετ να μοιάζει με κλουβί. 
 Φημολογείται ότι είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από την βασιλική οικία της Αγγλίας και διαθέτει 103 δωμάτια, 235 στρέμματα δάσους, δωμάτιο ασφαλείας και ελικοδρόμιο.
Αν δεν σας κάνει ούτε αυτό, τότε έχετε ακόμα μία επιλογή στα 84 εκατομμύρια, καθώς μπορείτε να επιλέξετε το Fleur de Lys με αρχιτεκτονική παρμένη από το ανάκτορο των Βερσαλλιών καθώς αυτήν επέλεξε ο Ντειβιντ Σάπερσταιν για να κάνει το σπίτι της οικογένειας του.
 Βέβαια μετά από λίγα χρόνια, χώρισε με την γυναίκα του....μπορεί λόγω της απόστασης που τους χώριζε.
Αν ακόμα και τώρα δεν έχετε ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας και είστε ακόμα στην αναζήτηση στέγης, τότε υπάρχει και το νούμερο ένα στην λίστας μας που μπορεί να σας προσφέρει 19 στρέμματα γης και 100 δωμάτια.  
The Manor, είναι το όνομα της συγκεκριμένης έπαυλης και χτίστηκε από τους Κάντι και Άαρον Σπέλινγκ ως δείγμα της αυτοκρατορικής τους ισχύος, με συνολική αξία 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ελπίζουμε να δώσαμε μια λύση σε όσους έψαχναν σε αγγελίες. 
ΑΕΤΟΣ4: Καλορίζικο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου