ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Βρέφος - θύμα απαγωγής βρίσκει μετά από 23 χρόνια την βιολογική μητέρα του







Η είδηση της απαγωγής ενός βρέφους λίγων ημερών, από νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, ήταν πρώτη είδηση, αλλά η υπόθεση δεν οδήγησε πουθενά. Το μυστήριο λύθηκε τώρα, 23 χρόνια αργότερα, χάρη στις έρευνες που έκανε το ίδιο το θύμα της απαγωγής. Η Καρλίνα... Γουάιτ ήταν μόλις 19 ημερών, όταν την απήγαγαν από κλινική στο Χάρλεμ, τον Αύγουστο του 1987. Μεγάλωσε με το όνομα Νίτζντρα Νανς, στο Κονέκτικατ και αργότερα στην Ατλάντα. Αλλά ένιωθε πάντα διαφορετική, σαν να μην ανήκε πραγματικά στην οικογένειά της, και άρχισε μόνη της τις έρευνες.
Εξετάσεις DNA επιβεβαίωσαν αυτή την εβδομάδα ότι η 23χρονη Καρλίνα είναι η κόρη της Τζόι Γουάιτ. Η αστυνομία διέταξε έρευνα για την γυναίκα που μεγάλωσε την Καρλίνα.
Η Τζόι είχε πάει το μωρό της, με υψηλό πυρετό, στο νοσοκομείο στις 4 Αυγούστου του 1987. Οταν το αναζήτησε στην εντατική, δύο ώρες μετά την εισαγωγή, το βρέφος ήταν άφαντο.
Εκείνη την εποχή, μάρτυρες είχαν μιλήσει για μία γυναίκα με στολή νοσοκόμας που είχε βγει από την εντατική με το μωρό στην αγκαλιά.
Η Καρλίνα είχε τις υποψίες της από μικρή, επειδή δεν έμοιαζε με κανένα άλλο μέλος της οικογένειάς της. Επιπλέον, είχε ανακαλύψει ότι η γυναίκα που την μεγάλωνε χρησιμοποιούσε πλαστή ταυτότητα κοινωνικής ασφάλισης.
Αποφάσισε να έλθει σε επαφή με το Εθνικό Κέντρο Αγνοουμένων και Κακοποιημένων Παιδιών. Στο website του ανακάλυψε μία φωτογραφία ενός μωρού. «Ηξερα από την πρώτη στιγμή πως ήμουν εγώ», είπε.
Το Κέντρο την βοήθησε να έλθει σε επαφή με την βιολογική μητέρα της, στις 4 Ιανουαρίου.
Οι εξετάσεις DNA απέδειξαν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Καρλίνα είναι κόρη της Τζόι Γουάιτ και του Καρλ Τάισον, οι οποίοι έχουν πάρει διαζύγιο.
«Είμαι ευτυχισμένη. Είναι σαν ταινία, δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω», είπε η Καρλίνα στην New York Daily News.
«Είναι ολόϊδια η μαμά μας. Ενιωσα αμέσως σαν να την ξέρω από παλιά», είπε η 18χρονη ετεροθαλής αδελφή της, η Σίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου