ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Έγινε η παράδοση- παραλαβή του Δήμου Γρεβενών...- 800 χιλάδες € η ζημιά στη ΔΕΥΑΓ από το σκάνδαλο...

Παρών στην τελετή ήταν
και ο νέος Αντιπεριφερειάρχης
κ.Γιώργος Δασταμάνης









Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011 η παράδοση- παραλαβή του νέου Δήμου Γρεβενών.
Γ.Νούτσος:..»Παραδίδω αλλά δεν σταματώ»..- ...» Η ΔΕΥΑΓ από το σκάνδαλο, υπέστη ζημιά 800.000€»...

Ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Γιώργος Νούτσος ανέφερε πως: «Το ότι τελειώνει μία θητεία επειδή στη φάση αυτή έτσι επέλεξα, δεν σημαίνει πως απαρνιέμαι τη μεγάλη μου αγάπη την πολιτική… Αυτόν τον αγώνα δεν τον σταματάμε εδώ, αλλά θα τον συνεχίσουμε μαζί με όλους τους πολίτες, βάζοντας στόχους για νέους ακόμα πιο επιτυχημένους και κυρίως νικηφόρους αγώνες». Ακόμη έκανε αναφορά και για το σκάνδαλο της ΔΕΥΑΓ λέγοντας πως δεν μπορεί να ακούει αριθμούς που διαρρέουν και που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα αφού η ζημιά στην εταιρία  θα ανέλθει περίπου σε 800.000€.
Δ.Κουπτσίδης:..» Ρίχνουμε άπλετο φως παντού»…- …»Ο νέος Δήμος Γρεβενών είναι ανοικτός σε όλους όλο το 24ωρο..»
Ο νέος Δήμαρχος στη δική του ομιλία, αναφέρθηκε στο πολύ δύσκολο έργο που αναλαμβάνει αφού τα οικονομικά που καλείται να διαχειριστεί είναι λίγα, και ο κανονικός προϋπολογισμός θα αρχίσει να «τρέχει» από τον Μάρτιο και μετά, και δήλωσε πως :…» Θα χυθεί άπλετο φως, με διαφανή και ξεκάθαρο τρόπο θα καταγράψουμε την κατάσταση κι όπου χρειαστεί με ορκωτούς λογιστές θα δώσουμε το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος. Οφείλουμε να πούμε την αλήθεια στους Δημότες μας και να είστε σίγουροι πως θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες στον Δήμο Γρεβενών». Ο κ.Κουπτσίδης κατέθεσε επίσης πως ο Δήμος Γρεβενών θα είναι ανοικτός 24ώρες το 24ωρο για όλους και πρωταρχικός του στόχος είναι η καθημερινότητα του πολίτη. 
Αίσθηση προκάλεσε πάντως το γεγονός πως κανένας Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης ,(πλην του κ.Χρήστου Χαντέ από την απελθούσα σύνθεση), δεν ήταν παρόν…
ΥΓ ΑΕΤΟΣ 2: Η δική μας πληροφόρηση για το σκάνδαλο της ΔΕΥΑΓ μιλά για πολλά περισσότερα χρήματα απ αυτά που ο κ.Νούτσος αναφέρει. Να ευχηθούμε πως έχει δίκιο. 800.000€ είναι λίγα; 
Δεν υπάρχει αντιπολίτευση στον Δήμο Γρεβενών;
Ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες...  

Πρώτη δημοσίευση  1/1/2011 7:51μμ

4 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΟΣ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ 2011.

    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΥς ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ;;;; ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ;;;;

    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ. ΑΦΜ, ΠΟΣΟ, ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΔΑΠΑΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΤΗς ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΔΕΚΕΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ.

    ΜΗΝ ΜΑς ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΠΕΞΕΡΕΣΗ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΣΟ ΟΡΟ "60ΕΥΡΩ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ",Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΟΝΟ 800,000 ΕΥΡΩ".ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν καταλαβα καλα 800.000 ειναι λιγα και το λει ετσι με καμαρι?σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω!στο φελλι ολοι μαζι!!!!ακου εκει 800.000 μονο και θελει να ασχοληθει ξανα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μονο ενασ τα εφαγε αποκλειετε ποιοσ εβαζε την τελικη υπογραφη ;στη δευαγ πιοσ ειναι ο προεδροσ ;εχει ευθυνη . να βρη τα λεγτα και να τα επιστρεψη . και οποιοσ ταφαγε να παη μια βολτα στο φιλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή