ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Σούπερ Λίγκα: Πέρασε και από τον Άρη ο Ολυμπιακός - Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-0 - Εργοτέλης - Καβάλα 2-1 - Διαβάστε αναλυτικά:







Με το όγδοο φετινό γκολ του Νταβίντ Φουστέρ (75'), ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα (2-1) και από την έδρα του Άρη, διατηρώντας έτσι το σημαντικό αβαντάζ έναντι του Παναθηναϊκού τον οποίο υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο στο Καραϊσκάκη. Ο Άρης προηγήθηκε με τον Νέτο στο... 17', ο Τζιμπούρ ισοφάρισε στο 39'. Ήταν 10η διαδοχική νίκη του Ολυμπιακού που μετρούσε 6 σερί ήττες σε γήπεδα της Θεσσαλονίκης. Ο Ολυμπιακός με τη νίκη αυτή, την οποία μετά το ματς οι ποδοσφαιριστές του, χαρακτήρισαν πιο σημαντική της φετινής περιόδου, σχεδόν αγκάλιασε τον φετινό τίτλο. Εκτοξεύθηκε στο +10 κι αν ακόμη ο Παναθηναϊκός νικήσει την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής και ξαναπάει τη διαφορά στο μείον επτά, η απόσταση είναι τεράστια και δεν είναι εύκολο να καλυφθεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Ο Βαλβέρδε εμπιστεύθηκε για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα τον Μανιάτη αντί του ανέτοιμου Τοροσίδη, ενώ με τη σημερινή δικαίωση του Ολυμπιακού στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ αγωνίστηκε κανονικά στην κορυφή της επίθεσης ο Μιραλάς. Στον αντίποδα ο Γιάννης Μιχαλήτσος έβαλε στην εστία το νεαρό Βελλίδη αντί του ανέτοιμου Σηφάκη, ενώ για πρώτη φορά έπαιξε βασικός (και στην κορυφή της επίθεσης) ο Μπομπαντίγια.
Αρκετά καλός ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, με αρκετή ένταση πάντως και τον Άρη να αιφνιδιάζει στο 17' με τον Νέτο, ο οποίος “ξαναχτύπησε” μια εβδομάδα μετά τα δυο γκολ σε βάρος της ΑΕΚ. Ο Άρης κλείστηκε, προσπάθησε να αμυνθεί με 7 και 8 παίκτες και ο Ολυμπιακός αναλαμβάνοντας τον πλήρη έλεγχο πίεσε για την ισοφάριση. Η τετράδα Ιμπαγάσα, Ριέρα, Ζαϊρί, Τζιμπούρ προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων με πολλές κοντινές πάσες και συνεχή κυκλοφορία της μπάλας. Έτσι ήρθε η ισοφάριση στο 39' με το πρώτο γκολ που σημειώνει με την “ερυθρόλευκη” φανέλα ο Τζιμπούρ.
Ο Ολυμπιακός χωρίς να δημιουργήσει μεγάλες φάσεις, κυριάρχησε στο δεύτερο μέρος, δεν του δόθηκε πέναλτι στο 48' (Πρίττας στον Ριέρα) και έψαξε το γκολ με αρκετές σέντρες. Σε μια απ' αυτές στο 75' αδράνησε η άμυνα του Άρη, ο Μίσελ δεν έδιωξε αποτελεσματικά και με καταπληκτικό γυριστό σουτ ο Φουστέρ χάρισε μια μεγάλη νίκη στον Ολυμπιακό. Ο Φουστέρ που αμφισβητήθηκε εντόνως στην αρχή της σεζόν, αλλά με τα γκολ – βαθμούς που πέτυχε το τελευταίο διάστημα εξελίσσεται σε πολυτιμότερο παίκτη του Ολυμπιακού.
ΣΚΟΡΕΡ: 17’ Νέτο – 39’ Τζιμπούρ, 75’ Φουστέρ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φατί, Βελλίδης, Ρονάλντο – Ιμπαγάσα, Ριέρα
ΑΡΗΣ (Γιάννης Μιχαλήτσος): Βελλίδης, Μίσελ, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Φατί, Πρίττας (79’ Τσέζαρεκ), Τόχα (86’ Πορτίγια), Νέτο, Κόκε, Μπομπαντίγια (73’ Καστίγιο). 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μανιάτης (72’ Τοροσίδης), Μπράβο (82’ Χολέμπας), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Μοντέστο, Ριέρα, Τζεμπούρ, Φουστέρ, Μιραλάς (27' Ζαϊρί). 

Νίκη σωτηρίας ο Πανιώνιος επί του ΠΑΟΚ...

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πανιώνιος με τη νίκη (1-0) που σημείωσε επί του ΠΑΟΚ στη Ν.Σμύρνη. Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν με πέναλτι στο 73ο λεπτό πέτυχε το “χρυσό” γκολ του Πανιωνίου που έφτασε τους 24 βαθμούς και για πρώτη φορά μετά από μήνες δεν βρίσκεται σε θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό. Στο 87' αποβλήθηκε ο Τσιρίλο του ΠΑΟΚ.
Με αρκετές απουσίες παρατάχθηκαν και οι δυο ομάδες. Ο Τάκης Λεμονής δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Μήτρογλου, τους τιμωρημένους Κοντοέ, Λάτκα, Κουμορτζί αλλά και τον Κιρκβέλια, του οποίου δεν έχει φτάσει ακόμη η μπλε κάρτα. Στον αντίποδα, ο Μάκης Χάβος δεν είχε τους τραυματίες Βιτόλο, Φωτάκη, Φιλομένο, τους τιμωρημένους Σνάουτσνερ και Κοντρέρας, ενώ κράτησε στον πάγκο και τον Σαλπιγγίδη.
Ο Πανιώνιος, με καλή οργάνωση σε όλες τις γραμμές και αρκετά πειθαρχημένο παίξιμο, προσπαθούσε να κρατήσει μακριά από την εστία του τον ΠΑΟΚ. Δεν τα κατάφερνε πάντα, αλλά σε γενικές γραμμές πέτυχε η τακτική του Τάκη Λεμονή. Σύμμαχος στην προσπάθεια του Πανιώνιου και ο ...διαιτητής που στο 30ο λεπτό βάφτισε ...φάουλ εκτός περιοχής το καθαρό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έγινε πιο απειλητικός, δημιούργησε ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Σαλπιγγίδη στο 70', αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια, ενώ είχε σε κακή μέρα και τον Ίβιτς. Χάρη στην εξαιρετική ενέργεια του Ριέρα, που αρίστευσε σε ρόλο δεξιού χαφ-εξτρέμ, ο Πανιώνιος κέρδισε το πέναλτι στο 73' και με σκόρερ τον Μπάλαμπαν πανηγύρισε μια ιδιαιτέρως σημαντική νίκη.

ΣΚΟΡΕΡ: 73’ πέν. Μπάλαμπαν 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Αχαΐα)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκαλίτσιος, Όμο, Σάμαρης,  Ριέρα, Γουνδουλάκης, Σαλαλί – Γκαρσία, Τσιρίλο
ΚΟΚΚΙΝΗ: Τσιρίλο (2η κίτρινη, 87’)
 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον, Γκαλίτσιος, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Όμο, Σάμαρης (76’ Αναστασόπουλος), Γουνδουλάκης,  Ριέρα, Μπάλαμπαν (88’ Σαλαλί), Σβέρκος (80’ Κούκετς)
ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς (58’ Κρέσιτς), Έτο, Σαβίνι, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Λίνο (60’ Ελ Ζαρ), Βιεϊρίνια, Ίβιτς (67’ Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης

 

Ο Εργοτέλης νίκη-ανατροπή με Καβάλα

Ο Εργοτέλης εκμεταλλεύτηκε σ' ένα ακόμη παιχνίδι τον παράγοντα-έδρα και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ (21' Ονουάτσι), ανέτρεψε την κατάσταση κερδίζοντας με 2-1 την Καβάλα. Ο Μπέτο ισοφάρισε συο 44', ο Λεάλ έβαλε το νικητήριο με πέναλτι στο 72'. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου είναι αήττητη στα τελευταία 6 ματς στο Παγκρήτιο με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. 
Ο Εργοτέλης μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί δύο καλές στιγμές που είχε με τον Λετονό Μάρις Βερπακόφσκις και μάλιστα στην πρώτη ευκαιρία της Καβάλας έμεινε και πίσω στο σκορ. Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι, πρώτος σκόρερ της ομάδας του Χένρικ Κάσπερτσακ με 10 γκολ, εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική μπαλιά του Αμπντούν και έκανε το 1-0.
Από κει και πέρα ο Εργοτέλης προσπάθησε να ισοφαρίσει και τα κατάφερε στο καλύτερο δυνατό σημείο. Το γκολ του Μπέτο στο 44’ έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους, οι οποίοι στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν και θα μπορούσαν να σημειώσουν κι άλλα τέρματα με βάση την εικόνα τους.
Πλέον, ο Εργοτέλης, που έχει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του, έπιασε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα την Καβάλα και κάνει δικαιολογημένα όνειρα για πλέι οφ και έξοδο στην Ευρώπη.
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο ιδιοκτήτης της Κρητικής ομάδας Απόστολος Παπουτσάκης ανακοίνωσε πριμ στους παίκτες του που θα φτάνει τις 15.000 ευρώ.
ΣΚΟΡΕΡ: 45’ Μπέτο, 72’ πέν. Λεάλ - 21’ Ονουάτσι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών) 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ορφανός, Ρουμπάκης, Δασκαλάκης - Σιόντης, Τόμασιτς, Ντουγκλάο
ΚΟΚΚΙΝH: Τόμασιτς (2η κίτρινη, 89’)
 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Ρουμπάκης, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Ζούνιορ, Ολίσε, Μπέτο (64’ Ορφανός), Ρομάνο (94’ Κυριακίδης), Βερπακόφσκις (56’ Λεάλ), Μπουντιμίρ
ΚΑΒΑΛΑ (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς. Περτζέλ (79’ Ογκμπέτσε), Πετκάκης (46΄Σιόντης), Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Ντιρόκ, Ντιέ, Αμπντούν, Ονουάτσι, Ρίος (75’ Περεϊρίνια), Νικουλάε 
 
 
ΕΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου