ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Κοζάνη: Να εφαρμοστεί χωρίς εξαιρέσεις ο αντικαπνιστικός Νόμος ζητά η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών...




Μέτρα για την πλήρη και χωρίς εξαιρέσεις εφαρμογή του Νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος ζητά η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών για την εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου (Παράρτημα Κοζάνης της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Nosmoke.gr), με ερώτησή της προς το δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα και... τον πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, στην οποία επισημαίνει ότι ο Νόμος εφαρμόζεται σε ελάχιστες περιπτώσεις (παρά τους όποιους ελέγχους των Αρχών), γελοιοποιώντας για μια ακόμη φορά το Κράτος και τις Υπηρεσίες του, τη Δημοτική Αρχή, τη Δημοτική Αστυνομία, Υγειονομικές Αρχές κλπ.
«Με τον Νόμο 3730/2008 απαγορεύτηκε το κάπνισμα ?με κάποιες εξαιρέσεις - σε όλους τους δημόσιους χώρους από 1-7-2009. Δυστυχώς ο Νόμος αυτός ποτέ δεν εφαρμόστηκε.
Ακολούθησε ο νέος βελτιωμένος Νόμος 3868/2010 που ψηφίστηκε ομόφωνα από τη Βουλή των Ελλήνων και απαγορεύτηκε το κάπνισμα σε όλους ανεξαιρέτως τους δημόσιους χώρους (Νοσοκομεία, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, χώροι εστίασης, αναψυχής κλπ). Παρ? όλο που ο νέος Νόμος τέθηκε σε ισχύ από την 1-9-2010, παρ? όλη τη σαφή τοποθέτηση του Υπουργού Υγείας για άμεση και πλήρη εφαρμογή του και την παρέμβαση του ίδιου του Πρωθυπουργού για την χωρίς εξαίρεση τήρηση του, ο Νόμος σε ελάχιστες περιπτώσεις εφαρμόζεται (παρά τους όποιους ελέγχους των Αρχών), γελοιοποιώντας για μια ακόμη φορά το Κράτος και τις Υπηρεσίες του (Δημοτική Αρχή, Δημοτική Αστυνομία, Υγειονομικές Αρχές κλπ)
Επειδή η κατάσταση αυτή, πέραν του προδήλου παρανόμου αυτής, αποτελεί ύβρη και ασέβεια προς το κοινωνικό σύνολο και έχει εξαντλήσει τα όρια της ανοχής και υπομονής της πλειοψηφίας των πολιτών της πόλης μας, οι παρακάτω υπογράφοντες πολίτες ερωτούμε τον κ Δήμαρχο τι μέτρα σκοπεύει να πάρει για την πλήρη και χωρίς εξαιρέσεις εφαρμογή του Νόμου».
Την ερώτηση της επιτροπής Πρωτοβουλίας Πολιτών για την εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου υπογράφουν τα κάτωθι μέλη της:
Ελευθεριάδης Ισαάκ τηλ. 6944597328, Μαυρίδης Στέφανος τηλ. 2461028333, κιν 6977215372, e-mail Stefanomavr@hotmail.com, Τσάμος Γιάννης, Τσιάμης Γιάννης τηλ. 6972206212 e-mail i.tsiamis@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου