ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Πυρσός - Βατανιακός 2-3









Την ήττα γνώρισε ο Πυρσός από τον πρωτοπόρο Βατανιακό στο ΔΑΚ Γρεβενών με σκορ 2-3 και έτσι πέρασε στην τρίτη θέση της Βαθμολογίας...
Αν και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων στο έργο τους, είδαμε έναν πολύ καλό αγώνα, με καλό ρυθμό ειδικά στο α' μέρος, με τις δύο ομάδες να σημειώνουν από δύο τέρματα (Τσικαδέρης 7' και  Γιαπιτζή στο 41' για τους φιλοξενούμενους, Δελήμπαση 14' και Γεωργίου στο 17' για τους γηπεδούχους). Στην επανάληψη οι πρωτοπόροι της Κατερινιώτικης ομάδας έχοντας περισσότερες δυνάμεις, κατάφεραν να κερδίσουν το ματς με γκόλ του Ποτουρίδη στο 77' κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την άνοδο στην Γ' Εθνική.
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ

α' ημίχρονο
7' φάουλ που εκτέλεσε ο Γιαπιτζής, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πυρσού Σιώλας, στην επαναφορά ο Τσικαδέρης, έκανε το πλασέ και άνοιξε το σκορ 0-1.
14' σέντρα του Δελήμπαση από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Ελευθερίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σακελαρίδη 1-1.
17' άψογη κάθετη πάσα του Αλεξανδρίδη στον Γεωργίου, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε στην κενή εστία 2-1.
21' καλό σουτ του Γιαπιτζή πέρασε λίγο άουτ.
40' δυνατό καλό  σουτ του Κοτζατίσογλου πέρασε ελάχιστα άουτ.
41' πολύ καλή πάσα του Γιαπιτζή στον αμαρκάριστο Σιδηρόπουλο, δεν έχασε την ευκαιρία και πλάσαρε στην εστία του Πυρσού ισοφαρίζοντας σε 2-2 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.

β' ημίχρονο
52' καλό σουτ του Κοτζατίσογλου μπλόκαρε ο Σακελαρίδης.
56' καλό σουτ του Μαυρίδη, με υπερένταση ο Σιώλας έβγαλε σε κόρνερ.
63' καλό σουτ του Ανδρονικίδη λίγο άουτ.
76' πάσα του Μαυρίδη στον Ποτουρίδη, που έφυγε από θέση οφ-σάιντ και δεν καταλογίστηκε από τον επόπτη Καλφόγλου, έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Κατερίνης να πάρει κεφάλι στο σκορ και στην ουσία την εκτός έδρας νίκη του Βατανιακού με σκορ 2-3.

Διαιτησία: Κομίνης, Καλφόγλου, Φλώρος (Ηπείρου).
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Γ. Σαμαράς): Σιώλας, Αλεξανδρής, Σερέτης, Δελήμπασης, Ευαγγελόπουλος, Μπόλλος (57' Τζιώρας), Κοτζαντίσογλου, Αλεξανδρίδης, Γεωργίου, Δούμας, Ελευθερίου (86' Χερίδης).
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Ιωαννίδης): Σακελαρίδης, Μπέης (44' Σταλίκας), Σιδηρόπουλος, Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος, Μαυρίδης, Σκαφίδας, Γιαπιτζής, Σικαδέρης (87' Αγγελάκης), Ποτουρίδης (89' Πέτρου), Ανδρονικίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου