ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Κατασχέσεις για όσους χρωστούν στα ασφαλιστικά ταμεία - Τελεσίγραφο στους 350.000 οφειλέτες για να εξοφλήσουν τα χρέη τους









Τελεσίγραφο στους 350.000 οφειλέτες προς ασφαλιστικά ταµεία να υπαχθούν στην ευνοϊκή ρύθµιση για την εξόφληση των χρεών τους, ώστε να µην υποστούν τις συνέπειες των αναγκαστικών µέτρων είσπραξης..
(κατασχέσεις και πλειστηριασµοί), στέλνει το υπουργείο Εργασίας έχοντας και τη συµπαράσταση της ΓΣΕΕ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα».
Το θέµα απασχόλησε τη συνάντηση πουείχε χθες η πολιτική ηγεσία του υπουργείου µε τους κοινωνικούς εταίρους (ΓΣΕΕ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΒ, ΣΕΤΕ). Συζητήθηκαν επίσης τα πλεονεκτήµατα της νέας ρύθµισης για τις επιχειρήσεις και τους οφειλέτες, προκειµένου να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς τα Ταµεία. Ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουµάνης, επισήµανε την ανάγκη ενηµέρωσης των οφειλετών, έτσι ώστε να αξιοποιήσουν τη ρύθµιση.
Ο κ. Κουτρουµάνης υπογράµµισε ότι οι επιχειρήσεις που δεν θα υπαχθούν στον νέο διακανονισµό αποπληρωµής θα υποστούν τις συνέπειες των αναγκαστικών µέτρων είσπραξης.


ΥΓ ΑΕΤΟΥ: Μακάρι να τα είχαν για να τα έδιναν... Πως όμως θα τα βρουν; Είναι ποτέ δυνατόν, η κυβέρνηση-ΔΝΤ που δεν έχει αφήσει κανένα περιθώριο στην αγορά να ανακάμψει να ζητά και τα ρέστα; Αει χάσου... μυρμηγκάκι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου