ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΑΕΤΟΣ3: Η απόλυτη ξεφτίλα του ΠΑΣΟΚ στα Γρεβενά....





Σύμφωνα με τον χάρτη των συνενώσεων που αναρτήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας το Γυμνάσιο Κιβωτού συγχωνεύεται με το 2ο Γυμνάσιο Γρεβενών, ενώ το Δημοτικό σχολείο Αγ. Γεωργίου, των Αμυγδαλιών, του Βατολάκκου και του Ταξιάρχη συγχωνεύονται με το.. Δημοτικό Σχολείου Κιβωτού. Το Δημοτικό σχολείο της Κνίδης, της Ιτέας, του Παλαιοχωρίου και του Νεοχωρίου συγχωνεύονται με το Δημοτικό σχολείο Σαρακίνας. Επίσης το Δημοτικό σχολείο της Ανθρακιάς και των Αγίων Θεοδώρων συγχωνεύονται με το Δημοτικό σχολείο Φελλίου, το Νηπιαγωγείο Καρπερού και της Παλιουριάς συγχωνεύονται με το Νηπιαγωγείο της Δήμητρας και το 8ο Νηπιαγωγείο Γρεβενών συγχωνεύεται με το 4ο Νηπιαγωγείο Γρεβενών.
ΑΕΤΟΣ3:Η κυβέρνηση ΔΕΝ έλαβε υπόψη της την άποψη των τοπικών κοινωνιών.Αγνόησε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και έγραψε στα "παλαιότερα των υποδημάτων της" την επιθυμία του Βουλευτή της.
Άι Σιχτίρ...

Περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Αυτο δεν ειναι κυβέρνηση,τσουνάμι ειναι... Δεν παει να λέει ο δημος,ο βουλευτής η κοινωνία,αυτοι το χαβα τους. Όσο για το τοπικό ΠΑΣΟΚ κ τον γραμματέα ουδέν σχόλιο. Καθαρά Δευτέρα κάθε μέρα όλη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ορισμένοι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι τα ψέματα τέλειωσαν. Ο λαϊκισμός με τον οποίο γαλουχίθηκαν και μας έφτασε στην πτώχευση πλέον δεν έχει μέλλον. Οι πολίτες είναι υποψιασμένοι και γνωρίζουν πολύ καλά το ορθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή