ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Κοζάνη: Πανικός από μεθυσμένο αστυνομικό που πυροβόλησε πάνω από 40 φορές στον αέρα!!!

Σε διαθεσιμότητα ο 33χρονος αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. και ΕΔΕ σε βάρος του...






Τον τρόμο έσπειραν το απόγευμα της  Κυριακής ένας αστυνομικός 33 ετών και ένας πολίτης 28 ετών, που πυροβολούσαν στον αέρα, μέσα από ένα αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα..
στους κεντρικούς δρόμους της Κοζάνης. Οι δύο μεθυσμένοι δράστες συνελλήφθησαν μέσα σε λίγη ώρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι άμεση ήταν και η αντίδραση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. καθώς δύο ώρες μετά τη σύλληψη το Αρχηγείο έθεσε σε διαθεσιμότητα τον 33χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Συγχρόνως διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση με το ερώτημα της απόλυσης.
Ο αστυνομικός που βρισκόταν μαζί με τον 28χρονο φίλο του, τα έπιναν επί ώρες προχτές Κυριακή. Κάποια στιγμή το απόγευμα ήρθαν στο κέντρο της πόλης για φαγητό. Μετά σουρωμένοι όπως ήταν επιβιβάστηκαν σε ένα Renault Megane, ιδιοκτησίας του αστυνομικού. Άρχισαν να τρέχουν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, παραβιάζοντας μονόδρομους και πυροβολούσαν στον αέρα με φυσίγγια κρότου. Οι δρόμοι από τους οποίους πέρασαν και έσπειραν τον πανικό ενοίκους, ήταν μεταξύ άλλων, η Π. Μελά, Επισκόπου Βενιαμίν, Φον Καραγιάννη, Άρτας, Ζαφειράκη και Λαχανά.
Μία ένοικος πολυκατοικίας που τους είδε πρώτη κατά τις 5.30 μ.μ., ειδοποίησε το «100» και στην αστυνομία σήμανε συναγερμός. Η κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας και άλλων αστυνομικών υπηρεσιών ήταν άμεση. Οι αστυνομικές δυνάμεις έζωσαν το κέντρο της πόλης και λίγη ώρα αργότερα, περίπου στις 7 μ.μ. συνέλαβαν τους δράστες.
Να σημειωθεί ότι σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης, όπου πυροβολούσαν οι δράστες και έσπερναν τον πανικό, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. περισυνέλεξαν 41 φυσίγγια κρότου. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ιδιωτικό υπηρεσικαό περίστροφο του αστυνομικού, που το κατείχε νόμιμα, μία απομίμηση οπλοπολυβόλου replica με κενή γεμιστήρα, μία απομίμηση οπλοπολυβόλου replica με γεμιστήρα που περιείχε 6 φυσίγγια και τρία κουτιά που περιείχαν 117 φυσίγγια κρότου.
Χτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης, με την κατηγορία ότι έσπειραν τον πανικό και τον τρόμο, κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος. Ενώ αναμενόταν η απόφαση του εισαγγελέα, όπως προαναφέρθηκε με άμεση απόφασή του το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έθεσε σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό, μέχρι η υπόθεση να ξεκαθαρίσει από δικαστικής πλευράς, αλλά και υπηρεσιακής, καθώς διατάχθηκε ΕΔΕ, με το ερώτημα της απόλυσης από την Αστυνομία.
Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, ταξίαρχος Βάιος Χονδρός, δήλωσε ότι «η αντίδραση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. ήταν ακαριαία. Δύο ώρες μετά το συμβάν, ο δράστης αστυνομικός είχε ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα από το Αρχηγείο, ενώ συγχρόνως διατάχθηκε ΕΔΕ. Σε συμπεριφορές που αμαυρώνουν την εικόνα της αστυνομίας και διαταράσσουν τη ζωή των πολιτών, δεν υπάρχει καμία ανοχή».


ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

1 σχόλιο: