ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Το εργατοϋπαλληλικό κέντρο Γρεβενών καλεί τον κόσμο στο Γρεβενιώτικο Συλλαλητήριο...








Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών, συμπαραστέκεται στον αγώνα της επιτροπής αγώνα κατά της συγχώνευσης των δημοτικών Σχολείων και καλεί τους εργαζόμενους του Νομού μας να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της Επιτροπής και ιδιαίτερα στο.. Γρεβενιώτικο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011 και ώρα 10,00 στο ρολόϊ της Πόλης. Η εργατική Τάξη ήταν πάντα υπέρ του διαλόγου και της επίλυσης των προβλημάτων μέσα από ένα γόνιμο διάλογο.
Αναγνωρίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και το κόστος που προκύπτει από τα διάσπαρτα πολύ μικρά Σχολεία στο ανάγλυφο της Χώρας μας. Αναγνωρίζουμε και την ανάγκη τα παιδιά μας να έχουν μια καλύτερη και σύγχρονη Ευρωπαϊκή παιδεία, χωρίς μονοθέσια Σχολεία και με ίσες ευκαιρίες για μάθηση.
Κατανοούμε τα προβλήματα που προκύπτουν από τη μεταφορά των παιδιών σε ένα κακό επαρχιακό οδικό δίκτυο , με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Νομό μας και τις άλλες ιδιαιτερότητες .
Ιστορικά οι όποιες αλλαγές ακόμη και εάν ήταν καλές ,αποτυγχάνουν , εάν δεν έχουν την στήριξη της κοινωνίας.
Καλούμε την κα Υπουργό Παιδείας να αποσύρει τις προτάσεις της και να προσφύγει στον αναγκαίο διάλογο με την τοπική κοινωνία .
Μέσα από αυτό το διάλογο θα προκύψουν σίγουρα νέες προτάσεις για συγχώνευση σχολείων που θα είναι προς το συμφέρον όλων και ιδιαίτερα της παιδείας και της τοπικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου