ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ο Καιρός:Ανοιξιάτικος με άνοδο της θερμοκρασίας...

Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα. H θερμοκρασία στα Γρεβενά στις 7:05πμ ήταν -3.4°C ...
Η Βασιλίτσα σήμερα στις 7:00
  






Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Απο το μεσημέρι στη δυτική και βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία αναμένονται αραιές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους... 19 βαθμούς.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα τοπικά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 5 και ανοιχτά στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 19 βαθμούς Κελσίου αλλά στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον -01 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αρχικά καλός και από το μεσημέρι θα υπάρχει λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 τοπικά 4 μποφόρ και το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλός με ανέμους έως 4 μποφόρ και θερμοκρασία στους 16.
Στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη αναμένεται καλός καιρός με αραιές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα φτάσει στην Αθήνα τους 19 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη τους 16.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου