ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Δίωρη προειδοποιητική κατάληψη των γραφείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών από τους κατοίκους των Αμυγδαλιών...

 




Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλεών εξέδωσε το κάτωθι δελτίο τύπου: Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011 από κατοίκους των Αμυγδαλιών δίωρη προειδοποιητική κατάληψη των γραφείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών, διαμαρτυρόμενοι.. μ’ αυτόν τον τρόπο στο προτεινόμενο κλείσιμο του Δημοτικού τους Σχολείου και δηλώνοντας ότι είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τους αγώνες τους μέχρι την ικανοποίηση του αιτήματός τους, να παραμείνει και να λειτουργήσει ως διθέσιο το Σχολείο τους. Τους  κατοίκους των Αμυγδαλιών επισκέφτηκαν στο χώρο της κατάληψης και εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα τους και στο δίκαιο αίτημά τους, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δασταμάνης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχαλογιάννης Κων/νος, η Δημοτική Σύμβουλος επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ντάγκα Παναγιώτα   και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χάτσιος Ιωάννης. Τους ευχαριστούμε πολύ.
Στη συνέχεια οι κάτοικοι των Αμυγδαλιών αποχώρησαν και έδωσαν ραντεβού για την Τρίτη 8 Μαρτίου 2011 στην προειδοποιητική κατάληψη μιας ημέρας του Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεών. Στη συνέχεια ακόμα σχεδιάζουν να συμμετέχουν στη σύσκεψη της Επιτροπής Αγώνα του Δήμου Γρεβενών και να συντονίσουν  τον αγώνα τους με προοπτική την κατάληψη διαρκείας των γραφείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών και του Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεών, τη συμβολική παράδοση των κλειδιών του Σχολείου στη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης κ. Έλενας Ζυγούρη και το κλείσιμο της Εγνατίας Οδού.
Τέλος καλούν το Υπουργείο Παιδείας να ικανοποιήσει το αίτημά τους. Επίσης καλούν  όλους τους φορείς και όλους τους κατοίκους των Γρεβενών να συμμετέχουν και να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι «όπου κλείνει ένα σχολείο ανοίγει μια φυλακή».
 
Διαβάστε για την κατάληψη και δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου