ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Όλοι αύριο στον Πανγρεβενιώτικο Αγώνα...






Συνέντευξη τύπου πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης 16 Μαρτίου στο Δημαρχείο Γρεβενών, η Επιτροπή Αγώνα κατά των συγχωνεύσεων των σχολείων.Σκοπός της συνέντευξης ήταν να γνωστοποιήσουν στον κόσμο το Πανγρεβενιώτκο Συλλαλητήριο αλλά και.. την πορεία που θα γίνει αύριο Τετάρτη 17 Μαρτίου στις 10 το πρωί,. με αφετηρία το ρολόι της πόλης. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το Διοικητήριο Γρεβενών όπου βρίσκονται οι Διευθύνσεις Α βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης και θα επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας για το κλείσιμο των σχολείων στα Γρεβενά.
Στη συνέντευξη τύπου, που συντόνιζε ο αρμόδιος σε θέματα Παιδείας Αντιδήμαρχος Κώστας Μιχαλογιάννης, εκτός από τον Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη, τον Δημοτικό Σύμβουλο και αρχηγό της μείζονος Αντιπολίτευσης Τάκη Ζήση και την αρχηγό της ελάσσονος Παναγιώτα Ντάγκα παρέστησαν πολλοί γονείς αλλά και εκπρόσωποι φορέων.
«Τα Γρεβενά παλεύουν για να ζήσουν». Αυτά τα λόγια χρησιμοποίησε ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης για να δείξει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το κλείσιμο των σχολείων, αλλά και να προτρέψει όλο τον κόσμο να πάρει μέρος στο αυριανό Πανγρεβενιώτικο Συλλαλητήριο που διοργανώνει η επιτροπή αγώνα.
Δείτε όλες τις δηλώσεις που έκαναν τα μέλη της επιτροπής αγώνα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου