ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Άσκησε έφεση κατά της τιμωρίας του Ολυμπιακού ο εισαγγελέας

 

 

 

 

 

 

 

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν ικανοποιήθηκε από την τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στο ντέρμπι και έτσι άσκησε έφεση κάτι που εξόργισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι ερυθρόλευκοι είχαν αποφασίσει να μην... καταθέσουν έφεση ούτε για τις ποινές σε Τοροσίδη, Μητρόπουλο, θέλοντας να βάλουν ένα τέλος στο "τρίτο ημίχρονο" του ντέρμπι. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον Εμμανουήλ Αντωνακάκη, ο οποίος αυταπάγγελτα άσκησε έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας.


Η κίνηση αυτή εξόργισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη που περίμενε ότι το θέμα θα τελείωνε εδώ. Πλέον όμως ο εισαγγελέας θα εξετάσει τον φάκελο για να διαπιστώσει αν σωστά η επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τιμώρησε με μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο τον Ολυμπιακό.


Πάντως ο
Εμμανουήλ Αντωνακάκης με δηλώσεις του στον Sentra FM τόνισε ότι το Πειθαρχικό δίκαιο δεν του επιτρέπει να κάνει και πολλά:

"Πράγματι άσκησα έφεση, καθώς θεώρησα ότι η πρωτοβάθμια επιτροπή έσφαλε στην κρίση της και συγκεκριμένα επειδή χαρακτήρισε τα επεισόδια που έγιναν μετά τον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με τον τον χαρακτήρα των εκτεταμένων κι όχι τα ευρείας που είχα χαρακτηρίσει εγώ στην δίωξη.

Χθες αν ακούσατε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ συζητήθηκε το θέμα των δύο πειθαρχικών επιτροπών. Είναι πολύ σοβαρό θέμα και θα πρέπει να το επιλύσουν τα όργανα και στην προκειμένη η ΕΠΟ.

Είμαι σίγουρος και πεπεισμένος ότι το πειθαρχικό δίκαιο που αναφέρεται στο ποδόσφαιρο είναι ελλιπέστατο γιατί δεν καλύπτει από πειθαρχικής πλευράς τις περιπτώσεις. Είναι πάρα πολύ επιοικές για σοβαρά αδικήματα.
Το είπε κι ο Πιλάβιος ότι άμεσα θα αυστηροποιηθεί το πειθαρχικό δίκαιο. Για να έχουμε έναν πειθαρχικό έλεγχο αυστηρότερο πρέπει να θρηνήσουμε θύματα; Το έχουμε συζητήσει με τον κ. Φάκο ότι σε περιπτώσεις που πρέπει να επέμβουμε δραστικά, δεν έχουμε που να πατήσουμε για να τις προχωρήσουμε περαιτέρω."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου