ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Βρέθηκαν προκηρύξεις των Πυρήνων

Προφυλακίσθηκαν μετά την τυπική απολογία που έδωσαν στον εφέτη ανακριτή οι 5 από τους 6 συλληφθέντες ως μέλη της οργάνωσης...
Το αυτοκίνητο που βρέθηκε
στη Νέα Ιωνία Βόλου






Τρεις προκηρύξεις με τις οποίες οι Πυρήνες της Φωτιάς αναλαμβάνουν την ευθύνη για την αποστολή 14 δεμάτων, παγιδευμένων με βόμβες, σε πρεσβείες, οργανισμούς, πολιτικά πρόσωπα ξένων χωρών και στο πακέτο στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης,. εντόπισαν οι αρχές σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στο διαμέρισμα στην Ιωνία του Βόλου.
Αυτό ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Αθανάσιος Κοκκαλάκης κατά την διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου.
Επίσης όπως είπε ο κ. Κοκκαλάκης, εντοπίστηκε και το κάλεσμα αλληλεγγύης το οποίο είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο με την υπογραφή της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, για την δίκη της τρομοκρατικής οργάνωσης που άρχιζε στις 17 Ιανουαρίου.
Παράλληλα, στη Νέα Ιωνία Βόλου βρέθηκε επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, που αντιστοιχούν σε αυτοκίνητο, του οποίου η άδεια κυκλοφορίας είχε εκδοθεί στο νομό Αττικής.
Όπως διαπιστώθηκε, το αυτοκίνητο είχε κλαπεί τη νύχτα στις 9 προς 10 Μαρτίου του 2011 από την περιοχή του Βόλου.
Εν τω μεταξύ προφυλακίσθηκαν μετά την τυπική απολογία που έδωσαν στον εφέτη ανακριτή οι 5 από τους 6 συλληφθέντες ως μέλη της οργάνωσης Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Ο εκτός που συνελήφθη σε διαμέρισμα του Χολαργού και αρνήθηκε τις κατηγόριες, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, χρηματική εγγύηση 300 .000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου