ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Οι καλλιτέχνες και ο Καντάφι










Η τραγουδίστρια Nelly Furtado ανακοίνωσε ότι θα δώσει σε φιλανθρωπικό σκοπό το $1 εκατομμύριο δολάριο που εισέπραξε για να τραγουδήσει σε εκδήλωση της οικογένειας Καντάφι. Όπως σημείωσε στο Twitter, είχε κάνει μια ιδιωτική 45λεπτη εμφάνιση σε ξενοδοχείο της Ιταλίας το 2007...
Η 32χρονη καλλιτέχνης δεν διευκρίνισε όμως τον κοινωφελή σκοπό στον οποίο θα διαθέσει τα χρήματα της αμοιβής της.
Παράλληλα, η διάσημη Beyonce ανακοίνωσε με τη σειρά της ότι ήδη έχει προσφέρει τη δική της αμοιβή από μια παρόμοια ιδιωτική παράσταση του 2009, σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το έκανε, είπε, όταν έμαθε πως ο οργανωτής της συγκεκριμένης παράστασης ήταν συνδεδεμένος με την οικογένεια Καντάφι.
Σε ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπου της σταρ, αναφέρεται ότι: «Τα χρήματα που εισέπραξε το 2009… δόθηκαν υπέρ της ανακούφισης των σεισμοπαθών της Αϊτής».
Ένας άλλος Αμερικανός τραγουδιστής, ο Usher, δέχεται πιέσεις να επιστρέψει κι αυτός τα χρήματα της αμοιβής του από ιδιωτική παράσταση για την οικογένεια Καντάφι. Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, o Usher είχε εμφανιστεί στο ίδιο ιδιωτικό πάρτυ με την Beyonce Knowles το 2009.
Το περιοδικό επίσης αναφέρει ότι η Mariah Carey εισέπραξε $1 εκατομμύριο για να τραγουδήσει σε γιορτή του γιου του δικτάτορα Muatassim, το 2008, ενώ το ίδιο έκανε και ο ράπερ 50 Cent το 2005.
Η Carey δήλωσε πως «ήταν αφελής, και δεν ήξερε ποιος ήταν αυτός που είχε οργανώσει την εμφάνισή της». Σημείωσε μάλιστα πως αισθάνεται άσχημα, αλλά και ντροπιασμένη που συμμετείχε σε κάτι τέτοιο. «Είναι ένα μάθημα για όλους τους καλλιτέχνες», είπε.

S.A.-BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου