ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Αποκάλυψη: Η πρεσβεία δεν ήθελε τη Ντόρα για να μην γίνει η Ελλάδα Βόρεια Κορέα

Με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Πέτρο Μολυβιάτη και το “καραμανλικό σύστημα” που υποτίθεται ότι …
συνωμοτούσε εναντίον της για να βγάλει αρχηγό της ΝΔ τον Αντώνη Σαμαρά τα έβαλε χθες η Ντόρα Μπακογιάννη .
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και σε ερώτηση σχετική με το θέμα του τηλεγραφήματος των Wikileaks που αναφερόταν στον Σαμαρά η κ. Μπακογιάννη απάντησε ως εξής: “Ξέρω ότι φαίνεται από το τηλεγράφημα που δημοσιεύεται ότι υπήρχε εν γνώσει ανθρώπων, εξωθεσμικών σε σχέση με τη ΝΔ, η πρόθεση δύο χρόνια πριν -το ξέρανε φαίνεται ή ένιωσαν την ανάγκη να ενημερώσουν την αμερικανική πρεσβεία- οι οποίοι ήθελαν να ετοιμάσουν κάποιον αντίπαλο δικό μου και αν ρωτάτε σε ποιον αναφέρομαι, αναφέρομαι στον κ. Πέτρο Μολυβιάτη“.
Η κ. Μπακογιάννη, η οποία δήλωσε επίσης ευτυχής που τα κείμενα του wikileaks βγαίνουν στη δημοσιότητα δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή άλλο τηλεγράφημα από τα wikileaks και είπε ότι σύμφωνα με το τηλεγράφημα το Νο 2 της αμερικανικής πρεσβείας σε συνάντησή του με τον βουλευτή κ. Σαμαρά του εξέφρασε τότε την ανησυχία του για το άνοιγμα της κυβέρνησης Καραμανλή με υπουργό Εξωτερικών την κ. Ντόρα Μπακογιάννη προς τη Ρωσία και για την αγορά τεθωρακισμένων.
Οξύτατη ήταν η αντίδραση του Πέτρου Μολυβιάτη μόλις πληροφορήθηκε τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη. «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», δήλωσε μιλώντας σε συνεργάτη του.
Κατόπιν τούτων είμαστε αναγκασμένοι να σπάσουμε την αποκλειστικότητα της “Καθημερινής” και να προαναγγείλουμε την επόμενη σειρά αποκαλύψεων:
Η αλήθεια είναι ότι η Ντόρα πρωτοστάτησε στην προσέγγιση με τη Ρωσία και όχι ο Καραμανλής.
Ανήσυχη τότε η πρεσβεία προετοίμασε αντίπαλο για την Ντόρα, για να μη μετατραπεί η Ελλάδα σε Βόρεια Κορέα. Γνωστή για τους αντιαμερικανικούς αγώνες της, η προοπτική της υποψηφιότητας της Ντόρας για την ηγεσία της ΝΔ γέμισε με τρόμο την πρεσβεία. Το σχέδιο Ανάν για παράδειγμα το υποστήριξε μόνο και μόνο για να αντιδράσει ο κυπριακός λαός.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι το 1992 ο τότε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζαίημς Μπαίηκερ θεωρούσε τον Σαμαρά ….”κομμουνιστή”, επειδή αντιδρούσε στο θέμα των Σκοπίων (μα το Θεό, καρατσεκαρισμένο)
Επίσης η Ντόρα πρωτοστάτησε στην στήριξη του Καντάφι αλλά και του κουρδικού λαού. Τα διαβαθμισμένα μηνύματα για το Ιράν θα μας δοθούν αργότερα. Αλλά είναι επίσης γνωστό ότι η Ντόρα στήριξε με όλες της τις δυνάμεις το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
Η ιστορία με το wikileaks πάντως θα γίνει η χαρά των συνομωσιολάγνων.
Μήπως η Ντόρα βλέπει ότι το σύστημα τη θεωρεί «καμμένη» και «απασφάλισε»;
Αποκλείεται πάντως να θεωρεί ότι αδίκως δεν έγινε Πρόεδρος της ΝΔ.


Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος…


Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου