ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Βαζάκας: «Στόχος μας η τρίτη θέση» - Ο Γρεβενιώτης τεχνικός μίλησε για τους στόχους του ΑΟΤ...






Στο γήπεδο Διαλεκτού όπου συνεχιζόταν η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο και το Sportrikala βρέθηκε εκεί και μίλησε με το Γιώργο Βαζάκα, αλλά και τους ποδοσφαιριστές Ουέλιγκτον Γκονζάλβες και Αχιλλέα Σαρακατσάνο..

Ο "στρατηγός" του ΑΟ Τρίκαλα και κύριος υπεύθυνος για την τρομερή παρουσία της ομάδας τους τελευταίους μήνες, Γιώργος Βαζάκας, με το συνεργάτη του Βασίλη Καλογιάννη, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Βαζάκας:
-Για το στόχο που έχει πλέον ο ΑΟ Τρίκαλα στο πρωτάθλημα:
Θέλουμε την Τρίτη θέση , για να έχουμε το πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Πλέον όλοι θέλουν να κερδίσουν τον ΑΟ Τρίκαλα, γιατί είναι μία ομάδα που απασχολεί όλο τον κόσμο, δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Η παρουσία μας , μας κάνει την πιο ενδιαφέρουσα ομάδα στην κατηγορία, για το λόγο αυτό πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί. Είμαστε προσγειωμένοι και σοβαροί και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα.
-Για την αποθέωση που γνώρισε τόσο από τους Τρικαλινούς, όσο και τους φίλους της Ηλιούπολης, την προηγούμενη Κυριακή:
«Τα έχουμε πει πολλές φορές για τον κόσμο. Είναι στην καρδιά μου και γι’ αυτόν ήρθα. Τους ευχαριστώ πολύ. Οσον αφορά τον κόσμο της Ηλιούπολης, είχα και με εκείνον ένα ιδιαίτερο δέσιμο, καθώς αναγνώρισαν την προσφορά που είχα και μην ξεχνάτε ότι τους ανέλαβα όταν ήταν τρίτοι από το τέλος. Αν δε συνέβαιναν κάποια πράγματα εκεί, θα μπορούσαμε να έχουμε συμμετοχή στα πλέι οφ. Πάλι θα επικαλεστώ μία ρήση: Ο κόσμος όπου και να είσαι, όταν προσφέρεις σε αναγνωρίζουν. Ότι κάνεις, πρέπει να είσαι θετικός, ειλικρινής και ο κόσμος αναγνωρίζει την προσφορά».
-Για το Σαββατιάτικο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα:
«Όλα τα παιχνίδια είναι  δύσκολα. Είναι ένα ιδιαίτερο ματς, καθώς θα παίξουμε με μία δύσκολη ομάδα με έμπειρους παίκτες, που η πορεία της δεν αντιπροσωπεύει το υλικό που έχει. Διαβάζω ότι προσπαθούν να συσπειρωθούν, γιατί θεωρούν ότι το ματς με εμάς θα έχει διπλό κίνητρο. Εμείς θα είμαστε προσγειωμένοι, ξέρουμε τον αντίπαλο, θα κοιτάξουμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα όπως πρέπει , για να γυρίσουμε χαρούμενοι και νικητές. Είναι αρνητικό για το ποδόσφαιρο, ότι πιθανώς ο αγώνας να γίνει χωρίς κόσμο και είχα πει κάποια στιγμή ότι πρέπει να επέμβει η πολιτεία. Όταν μία ομάδα δεν μπορεί να σφραγίσει εισιτήρια δεν μπορεί να είναι συνεπής στους παίκτες και τις υποχρεώσεις της, άρα να αποβάλλεται. Και δε ρίχνω αιχμή για τον Αγροτικό Αστέρα, αλλά το λέω για όλες τις ομάδες που έχουν το ίδιο πρόβλημα, γιατί αν θέλουμε να υπάρξει καλό πρωτάθλημα, πρέπει οι ομάδες αυτές να φεύγουν από το χώρο».
 Κώστας Σακελλάρης και "Ρόκι" συζητούν για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας

Βαγγέλης Κοντοχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου