ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Η Άννα Στρατινάκη είναι η νέα ΓΓ του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με κύρια αρμοδιότητα τα εργασιακά θέματα







Η κ. Στρατινάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971, σπούδασε νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο και υποψήφια διδάκτωρ στον ίδιο τομέα. Είναι..
δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, με κύριο αντικείμενο ζητήματα εργατικού και εταιρικού δικαίου. Το 2008 εξελέγη για πρώτη φορά Σύμβουλος στο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, όπου υπήρξε μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής. Από το 1999 και έπειτα έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης και νομικός σύμβουλος στον δημόσιο τομέα και συνεργάστηκε με την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Λ. Κατσέλη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Στρατινάκη καλύπτει το κενό που άφησε η παραίτηση του τέως Γ.Γ. Δημοσθένη Δασκαλάκη ο οποίος ήλθε σε ρήξη με το περιβάλλον της κ. Κατσέλη για τα ψηφιακά προγράμματα του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου