ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Καταγγελίες του κ.Κούγια που ανάβουν "φωτιές" στο ποδόσφαιρο...







Φωτιές ανάβει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο το περιεχόμενο των δύο κασετών που διάβασε χθες το μεσημέρι ο Αλέξης Κούγιας μπροστά στις κάμερες, κασέτες που νωρίτερα είχε παραδώσει στην... Προισταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου. Στην πρώτη κασέτα -όπως υποστηρίζει ο κύριος Κούγιας-, πριν από τον αγώνα του καλοκαιριού για το Γιουρόπα Λιγκ Μακάμπι - Ολυμπιακός, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης πλησίασε τον διαιτητή Γιώργο Δαλούκα και του έδωσε 200.000 ευρώ για να δωροδοκήσει τον ιταλό ρέφερι της συνάντησης. Στην δεύτερη κασέτα -σύμφωνα και πάλι με τον Αλέξη Κούγια-, ακούγεται ο Αχιλλέας Μπέος να μεσολαβεί για να οριστεί ο διαιτητής Γιώργος Δαλούκας στο ματς πρωταθλήματος Αρη - Ολυμπιακού. Στην ίδια κασέτα, -όπως λέει ο κύριος Κούγιας-, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου απειλεί μετά την λήξη του ματς τον Δαλούκα, επειδή δεν σφύριξε υπέρ του Αρη και έδωσε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού.
Ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι οι κασέτες τού στάλθηκαν από άγνωστο αποστολέα. Ο ίδιος σήμερα τις πήγε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, όπου κατέθεσε για δύο ώρες όλα όσα ξέρει για την υπόθεση. Στην συνέχεια ταξίδεψε στην Πάτρα για να κάνει τις αποκαλύψεις σε συνέντευξη Τύπου. Ο γνωστός δικηγόρος και πρόεδρος της Παναχαϊκής λέει ότι τις κασέτες τις πήγε στον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νίκο Πατέρα και άκουσαν μαζί το περιεχόμενο. Ωστόσο, παρά την έκπληξη που έδειξε να νιώθει ο κύριος πατέρας , σύμφωνα με τον ΑΛέξη Κούγια, δεν έκανε τίποτα για το θέμα.
Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό σέντρα εμ , υποστηρίζοντας ότι οι συνομιλίες στις κασέτες είναι προϊόν μοντάζ και κατονομάζει ως συνομιλητή του τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νίκο Πατέρα.
Ο Νίκος Πατέρας αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. Στον Ολυμπιακό, κύκλοι της ομάδας υποστήριξαν ότι ο Πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει καμία ανάμιξη στην υπόθεση αυτή. Από την πλευρά του ο διαιτητής Γιώργος Δαλούκας σε ιδιωτικές συζητήσεις ισχυρίστηκε ότι τον πλησίασαν δύο φορές αλλά δεν ενέδωσε στις πιέσεις, και υποστηρίζει με ανακοίνωση του ότι δεν είχε καμία επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Αλέξης Κούγιας έκανε έκκληση στον Πρωθυπουργό να ασχοληθεί με την υπόθεση και να χυθεί άπλετο φως προκειμένου να καθαρίσει ο χώρος του ποδοσφαίρου. Παράλληλα είπε ότι συναντήθηκε για την υπόθεση και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα. Με ανακοίνωση της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζήτησε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση Με τις καταγγελίες του ΑΛέξη Κούγια βγαίνει στην επιφάνεια όλος ο βούρκος του ελληνικού ποδοσφαίρου και πλεόν καλείται η δικαιοσύνη να διαλευκάνει αυτή τη βρώμικη και σκοτεινή υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου