ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Νεκρός ο ένας από τους γιους του Καντάφι







Ο ένας από τους πέντε γιους του λίβυου ηγέτη, ο Χαμίς Kαντάφι, υπέκυψε στα τραύματά του σε νοσοκομείο της Τρίπολης, ανέφεραν τη Δευτέρα ιστότοποι της αντιπολίτευσης και Αραβικά μέσα ενημέρωσης. Ο Χάμις Καντάφι φέρεται..
να είχε τραυματιστεί το Σάββατο, όταν πιλότος της λιβυκής πολεμικής αεροπορίας έριξε εσκεμμένα το αεροσκάφος του στο κτιριακό συγκρότημα Μπαμπ αλ Αζιζία, όπου πιστεύεται ότι βρίσκονται ο Καντάφι και κάποιοι από τους συγγενείς του. Στο μεταξύ, δυνάμεις πιστές στο Μουάμαρ Καντάφι μετακινούν πολίτες από κοντινές πόλεις στη Μιζουράτα, που ελέγχεται από τους αντικαθεστωτικούς, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινη ασπίδα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος των εξεγερμένων στο Reuters.
O ίδιος είπε επίσης ότι επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν στην πόλη κατά τη διάρκεια των χθεσινών μαχών, προσθέτοντας ότι ένοπλοι πιστοί στον Καντάφι βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, φορώντας πολιτικά. Σύμφωνα με τον ίδιο, η πόλη είναι περικυκλωμένη από κυβερνητικά στρατεύματα και το δίκτυο υδροδότησης δεν λειτουργεί.

1 σχόλιο:

  1. καποιοι πρεπει να λουστουν το θανατο για να καταλαβουν τα εγκληματα που κανουν κατα των λαων ..γιουγκοσλαβια ..Αιγυπτο..λιβυη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή